oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem
Podróżnik po A...
post 22.10.2007 - 23:04
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Mam pytanie do wszystkich zaczołem ćwiczyć już od dawna ale nic mi nie wychodziło wydaje mi sie ze chciałem za szybko mieć oobe teraz nie mam zamiaru sie spieszyć zacząłem pierwszy krok czyli relaksacje czyli warunek A tak zwany w poradniku czyli skupienie sie na jednej myśli lub rzeczy nie mogłem zebrać myśli ciągle mi one uciekały zaczynałem myśleć o czymś zupełnie innym tak wiec skupiłem sie pierw na rozlużnieniu sie kiedy sie rozlużńłem nie wiem kiedy zasnełem i tutaj mam 2 pytanka 1.ile może potrwać bądz musi utrzymanie sie na pograniczu snu bo nie wiem czy to możliwe żeby wogóle nie zasnąć i 2. jak skupić myśli na jednej rzeczy bo jak widać mama problem nawet z warunkiem A ;/ plx o posty
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Aniołeczek
post 25.10.2007 - 07:39
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Validating

Notatnik

Piszecie tutaj o różnych technikach, godzinnych relaksacjach....
Oczywiście to pomaga uzyskać OoBE, ale moge stwierdzić z własnego doświadczenia, że one wcale nie są potrzebne. Wystarczy właściwy stan umysłu.
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, bo już dawno nie ćwiczyłam i trochę to zaniechałam. Pamiętam jednak, taką sytuację, że pewnego wieczoru poprostu poszłam spać i obudziłam się od tego, że poczułam jak mnie zaczyna wyrzucać z ciała. Tak też się stało. Przeżyłam wtedy bardzo ciekawą przygodę i niezłe doświadczenie w innym wymiarze.
Tutaj jednak chciałam tylko zaznaczyć, że techniki nie są jedynym warunkiem osiągnięcia OoBE, o czym przekonałam się na własnym doświadczeniu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park