oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem
Podróżnik po A...
post 22.10.2007 - 23:04
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Mam pytanie do wszystkich zaczołem ćwiczyć już od dawna ale nic mi nie wychodziło wydaje mi sie ze chciałem za szybko mieć oobe teraz nie mam zamiaru sie spieszyć zacząłem pierwszy krok czyli relaksacje czyli warunek A tak zwany w poradniku czyli skupienie sie na jednej myśli lub rzeczy nie mogłem zebrać myśli ciągle mi one uciekały zaczynałem myśleć o czymś zupełnie innym tak wiec skupiłem sie pierw na rozlużnieniu sie kiedy sie rozlużńłem nie wiem kiedy zasnełem i tutaj mam 2 pytanka 1.ile może potrwać bądz musi utrzymanie sie na pograniczu snu bo nie wiem czy to możliwe żeby wogóle nie zasnąć i 2. jak skupić myśli na jednej rzeczy bo jak widać mama problem nawet z warunkiem A ;/ plx o posty
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
plantator
post 25.10.2007 - 11:07
Post #2

Guests

No tak Aniołeczku, tylko, ja od 25 lat sypiam niemal co noc i od tego jakoś sam z siebie nie wyszedłem, jak znaczna większość - ot miałem chyba 2 spontany, których dzisiaj nawet nie jestem 100% pewny, ale to nie metoda.

Metody jako swoiste rytuały wpajają podświadomości, że przybliżamy się do obe, że dzięki temu jest to łątwiejsze, co przedkłąda się oczywiście na większe prawdopodobieństwo wyjścia.

--edit--
ty zresztą też piszesz o jednorazowym doświadczeniu;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park