|
|
25.10.2007 - 18:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Unikam pisania podobnie idiotycznych tematów, ale ostatnio stało się to modne, więc wyleję swoją frustrację. Ostatnio najczęściej odwiedzanym przeze mnie działem stał się Hyde Park. Niesamowite centrum rozrywki. Wirująca kobitka, której kierunkiem obrotu można sterować przez zmianę percepcji, do kogo jesteś podobny (jak byłem chory i odwiedził mnie kumpel to się razem pośmialiśmy z tej stronki, fantastyczne cacuszko), latający holender, jakiś e-book o magii w internecie. Ale czy to główny cel tego forum?
Dalej równie ciekawy dział artykuły, w którym część forumowiczów nawołuje do chwycenia za widły, kosy, widelce, bejsbole i hubździu na system, osławiony układ made by Bush i Kaczor. Inni zaś obwołali się bogami i niechybnie niedługo zaczną miotać piorunami w zdrową część społeczeństwa. Purpurowy kotek pracuje jak może, żeby powstała sieć blogów użytkowników, ezopedia itd. Jest już nawet radio, ale okazuje się, że część użytkowników wychodzi, a Qrna nie może jakoś uwierzyć, że OBE jest realne. Tu Plantator walczy jako czołowy racjonalista z resztą forum we wszelkich możliwych tematach, a Seth bierze na siebie niedobitki z wielkiej batalii z Plantatorem. Jednocześnie wszelkiej maści rebelianci z kosami i widłami chcą szturmować na AP, gdzie nic się nie dzieje, bo nie ma komu badać OBE, bo każdy zajęty jest pierdołami i uczestnictwem w wielkiej batalii między racjonalizmem, a "myśleniem magicznym". Może eksperymenty na AP nie są najwyższych lotów, ale kto chce coś badać może przecież sam założyć odpowiedni temat i wyniki opisać. Ale nie ma komu tego zrobić, bo każdy jest bardziej zajęty chaosem, ruchawką, pożogą i rozpiździajem, który zapanował dookoła. Ja wiem, że niektóre rzeczy, aż proszą się o złośliwą ripostę, ale czy nie można wojować sobie w przerwie między pisaniem czegoś konstruktywnego. Zresztą, jak ktoś jest racjonalistą, to spokojnie może założyć temat "OBE z racjonalistycznego pkt. widzenia", a jak ktoś uważa, że wszystko da się wytłumaczyć magicznie i gnostycznie, to niech założy temat "OBE, czyli poznawanie niepoznawalnego, dziwnego i groźnego". W ten sposób może każdy napisze coś interesującego, a tak to wszyscy się kłócimy. O ile dobrze pamiętam, zanim się pojawił temat o "venchur klanie" to nikt tu się nie pojeżdzał. Ja myślę, że to te wampiry rzuciły tu jakąś klątwę. Qrwa parę osób pisało: "Zajmijcie się OBE!!", ale woleliście walczyć z wampirami i teraz jest chaos. Nie wiem! Pewnie się ten temat nie utrzyma, ale takie jest moje zdanie na temat tego co się dzieje. |
|
|
|
![]() |
25.10.2007 - 20:36
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Qrde ostatnio mi się nawet postów pisać niechce. Zaczynam mieć w dupie ten cały rozwój duchowy. Może jak OBE tak rowija duchowo to się sam rozwinę mimochodem hehehe. Mam ochote zrobić ostry wypad w OBE. Taka jazdę "bez trzymanki" :D.
Co do plantatora to wie co pisze :D. Lubi zaszydzić bo się wiara nieraz za bardzo wznieca. Dodatkową jego cechą jest nuta realizmu, a tego brakuje na forum. Zupełnie nierozumiem jak można się bronić przed tą "oczywistą oczywitością" OBE to LD, MTJ to nasz kawałek jaźni albo motorek w dupie i tyle bo się nawet odzywać nie chce. Przeczytajcie ostatni wpis Noble w blogu hehe to jest wyjście. "Wszyskie atrapy wypierdalać" no myślałem że się skończę hehehehehe. Mishah jesteś spoko gość masz zajebiste wyjścia ale na forum robi sie bryndza. Sam hyde park aż się czytać nie chce. Nie jest to bynajmniej wina wampirów, może sezon jesienno zimowy. U mnie posucha z wyjściami nawet nie mam co pisać, fakt że mniej ostatnio walczyłem. Muszę wrócić do wprawy :D. |
|
|
|
Mishah Plantator Kontra Reszta świata 25.10.2007 - 18:41
kater ale fajnie się docierać tak, bo i tak kiedyś re... 25.10.2007 - 18:50
MetaVirus Mishah - oburzyłem się - to ja jestem czołowym ... 25.10.2007 - 18:58
Mishah Przepraszam, że tak Cię niegodziwie pominąłem ... 25.10.2007 - 19:03
twistoid Ja tam nie lubię się kłócić dlatego staram si... 25.10.2007 - 19:09
plantator musiał to powiedzieć..
Mishah, wiesz, że za wy... 25.10.2007 - 19:10
Mishah CYTAT(twistoid @ 25.10.2007 - 20:09)... 25.10.2007 - 19:14
plantator Mishah - a jak założyłem temat o scenariuszach ... 25.10.2007 - 19:17
Mishah CYTAT(plantator @ 25.10.2007 - 20:10... 25.10.2007 - 19:24
plantator eeeej, ja się piszę na lewatywkę, zawsze chcia�... 25.10.2007 - 19:26
PiRo Nie moge oprzeć się wrażeniu, że to co repreze... 25.10.2007 - 19:35
Mishah I z nakreślenia problemu, że za dużo kłótni, ... 25.10.2007 - 19:45
twistoid Buahahaha
Nom Miszka ma rację:)
Hasło na dziś:... 25.10.2007 - 19:52
suwak CYTAT(Mishah @ 25.10.2007 - 19:41) ... 25.10.2007 - 20:03
Mishah Z tego co widzę to nie bardzo, ale może ktoś po... 25.10.2007 - 20:13
Angello Nie jestem specjalnie w temacie, ale wyhaczyłem c... 25.10.2007 - 20:25
Mishah ja bardziej pisałem do tych co mają czas na kł�... 25.10.2007 - 20:30
kater Twistoid ja wole hasło "lewitacja dla każde... 25.10.2007 - 20:52
plantator heh, nie do końca pojmuję tu wiele rzeczy, ale n... 25.10.2007 - 22:31![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |