|
|
15.01.2007 - 21:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
może temat nie związany z obe a może bardziej zwiazany niż komuś się może wydawać zobaczymy co na to cat -kasacja czy nie
przegladając temat 'poznajmy sie' (czy jakoś tak) chciałem zaimprowizować i stworzyc 'poznajmy sie radiesteci' ale bez pierdół typu: mam na imie zenek i jestem anonimowym alkoholikiem moje hobby to chomik i od 10 lat próbuję doświadczyć obe ale mi się nie udało jeszcze wystarczy by każdy kto troche śmiga w radiestezjii i ma 'sprawne' wahadło bądż różdżkę na wyposażeniu wpisał sie jakimś postem (np mam na imię bolek a moje wahadło śmiga jak należy). jak wiadomo niektórym ludziom zabawa wahadełkiem powduje rozwój intuicji i zdolności paranormalnych (znajomy zaczął widzieć aurę choć to raczej juz skrajny przypadek ) dlatego myślę że ma to zwiazek z obe zwłaszcza że choć radiesteta nie jest w stanie przewidzieć przyszłosci to moze określac predyspozycje i cechy przedmiotów zjawisk i ludzi. marzy mi się złożenie drużyny badaczy i jakiś konkretny projekt w stylu 10 radiestetów bada metody na obe dla pewnego człowieka i musza wytypować metode dla niego najbardziej odpowiednią - czujecie czaczę?:D mam od jasnej ciasnej pomysłów tylko ludzi brakuje a ponieważ jestem radiestetą raczej przecietnym sam nie pociagnę tego wózka. |
|
|
|
![]() |
16.01.2007 - 17:55
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Może po prostu zamiast ironizować spróbuj na innym forum, bo to nie jest generalnie forum dla radiestetów. Powinieneś się z tym liczyć gdy pisałeś ten temat.
|
|
|
|
Militar radiesteci wszystkich krajów... 15.01.2007 - 21:11
Kazarossi Eeeee ide sie napić i pobawić z chomikiem. Dobrz... 15.01.2007 - 22:39
LightRevan Ja jestem początkującym radiestetą. Tzn. od kil... 15.01.2007 - 23:33
Lukasz Dodam ze raczej nikt nie twierdzi za 2012 bedzie k... 16.01.2007 - 15:55
Karakan Tylko nie rozpoczynajcie tu znowu rozmowy na temat... 16.01.2007 - 17:14
Militar super 4 odpowiedzi i tylko jedna na temat jestem w... 16.01.2007 - 17:23
Militar pochodzenie tej wizualizacji jest buddyjskie (praw... 16.01.2007 - 23:21
nerhaa Wyjaśnijmy moderatorom, że powyższy post jest w... 16.01.2007 - 23:34![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |