oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> radiesteci wszystkich krajów..., radiesteci wszystkich krajów łączcie sie
Militar
post 15.01.2007 - 21:11
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

może temat nie związany z obe a może bardziej zwiazany niż komuś się może wydawać zobaczymy co na to cat -kasacja czy nie

przegladając temat 'poznajmy sie' (czy jakoś tak) chciałem zaimprowizować i stworzyc 'poznajmy sie radiesteci' ale bez pierdół typu: mam na imie zenek i jestem anonimowym alkoholikiem moje hobby to chomik i od 10 lat próbuję doświadczyć obe ale mi się nie udało jeszcze

wystarczy by każdy kto troche śmiga w radiestezjii i ma 'sprawne' wahadło bądż różdżkę na wyposażeniu wpisał sie jakimś postem (np mam na imię bolek a moje wahadło śmiga jak należy). jak wiadomo niektórym ludziom zabawa wahadełkiem powduje rozwój intuicji i zdolności paranormalnych (znajomy zaczął widzieć aurę choć to raczej juz skrajny przypadek ) dlatego myślę że ma to zwiazek z obe zwłaszcza że choć radiesteta nie jest w stanie przewidzieć przyszłosci to moze określac predyspozycje i cechy przedmiotów zjawisk i ludzi. marzy mi się złożenie drużyny badaczy i jakiś konkretny projekt w stylu 10 radiestetów bada metody na obe dla pewnego człowieka i musza wytypować metode dla niego najbardziej odpowiednią - czujecie czaczę?:D mam od jasnej ciasnej pomysłów tylko ludzi brakuje a ponieważ jestem radiestetą raczej przecietnym sam nie pociagnę tego wózka.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 16.01.2007 - 17:55
Post #2

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Może po prostu zamiast ironizować spróbuj na innym forum, bo to nie jest generalnie forum dla radiestetów. Powinieneś się z tym liczyć gdy pisałeś ten temat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park