oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld Podczas Snu W Snie ;)
NoPeK
post 25.10.2007 - 23:59
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

jakies 3 tygodnie temu zdazyl mi sie smieszny przypadek nie wiem moze ktos juz tak mial ale bylo troche smiesznie. Juz nie pamietam dobrze co mi sie snilo pamietam ze jednego dnia snilem sobie spokojnie i nagle blysk i kurde to sen wiec sprobuje wejsc w OOBe przez LD wiec fik tak jak czytalem zaczynam biec do tylu ale nic wiec klade sie na ziemi i zaczynam krecic w kolko do tylu i nagle wyzucilo mnie ze snu i znalazlem sie w ciele lub nawet nad cialem nie bylem pewien nie otworzylem oczu ale czulem ogromne wibracje caly czas lecz nie czulem wyrka ten proces trwal naprawde ulamek sekundy chwilke i odszedlem zasnalem sobie ;(
Nastepnego dnia znowu sobie smacznie spalem i snilo mi sie ze siedze w pokoju i zasnalem i zaraz znowu cos mis ie sni i mysle ty to sen wbijam w OOBe przez LD i znowu to samo krece sie na podlodze i nagle mnie wybija z tego drugiego snu i znajduje sie nad cialem ale w tym pierwszym snie nie jestem pewien ze to byl on widzialem siebie jak spie siedzialem obok mojego ciala i przez pokouj przeszla jakas dziwna kobieta weszla do mojego pokoju i sie sptala i jak ale ja ja olalem nic nie nie odp. zaraz po chwili sie obudzilem lub wyszedlem z OObe i poszedlem znowu spac ;))

Co o tym sadzicie??
Dla ciekawskich raczej jeszcze nigy nie bylem w OObe. :D:(

Aha i oczywiscie jak mozna pozdrowienia dla tej slicznej pani z pod spoku;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kozuar
post 26.10.2007 - 15:51
Post #2

Guests

Kurcze ja wczoraj po turlaniu czułem się jak pijany, chcialem przejść do sąsiedniego pokoju, ale raczej z chodzeniem to nie miało nic wspólnego, no i zaliczyłem 4 cofki (mój rekord) bez konkretnego wyjścia z jakimś tam dziwnym Ld'kiem, w sumie moze to było oobe bo zobaczyłem siebie z dzieciństwa.

ps. To jak w końcu jest z tym przechodzeniem z LD do Oobe ? Czy ma to w ogóle jakiś sens ?

+Quote Post
damiano
post 26.10.2007 - 16:12
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(kozuar @ 26.10.2007 - 16:51) *
no i zaliczyłem 4 cofki (mój rekord)

Cofki tzn... powracałeś to ciała ,następnie zapadałeś w kolejny LD ? Jeśli tak to moj rekord = 6 :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park