oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Miałem OOBE dzięki technice 4+1 :)
Pshemo
post 16.01.2007 - 15:18
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Cześć!
Ten kurs jest bardzo pomocny i jestem z tego zadowolony.
Jak zwykle wstałem po 4 godzinach i 1 godzina rozbudzania umysłu.
Położyłem sie zrelaksowałem sie itd. Miałem LD byłem w pewnym mieszkaniu gdzie stałem przy oknie i oglądałem straszne dzikie zjawisko na zewnątrz były tornada!!! Wciąż sie ich boje miałem wiele snów z tornadami i nie wiem co to znaczy :(
Dobra ide dalej oglądalem to zjawisko wrażenie na mnie zrobiło to ze jak czerwone sinqueciento wyleciało i zrobiło takiego fikołka ze pamietam ze wtedy powiedziałem "łooo jeeeejj!!!". Kiedy spojrzalem w drugą strone monstrualne tornado stało pod moim domem byłem przerażony i te olbrzymie potężne tornado i ten szum normalnie do uszu wchodzil brrrrr....
Cofnąłem do tyłu o dwa kroki i zaczęło mi sie sciemniać przed oczami pomyslałem zemdlalem!!! i plecami spadałem , spadalem spadalem tak powoli ze to było przyjemne i nie balem sie tego ale miałem obawy ze rozwale głowe o podłoge :D no w pewnym momencie spadania moje ciało astralne zaczynało odklejać od mojego ciala ale zarąbiste uczucie oczywiście wibracje miałem :P I wyszłem z ciała!!! Byłem pod wrażeniem jak zacząłem widzieć ściane z plakatami!!! jakbym normalnie wstawał no i pomyślalem "leć ,leć leć" No i straciłem kontrole moje ciało astralne zaczeło leciec w góre i w góre no i niestety ponownie miałem obawy ze tym razem walne głową o sufit :D ale jak sie oddalałem wysoko od mojego ciała to sie troche przestraszylem ze nie wróce ale wiem i to był mój błąd!!! Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam :)

P.S Jak bede miec kolejne LD czy OOBE z wielka przyjemnością tu na forum opisze :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Raziel
post 18.01.2007 - 20:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

hmm a czy to nie był przypadkiem sen albo LD?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park