|
Szybciutko i króciutko, bo mam w cholerę roboty przy stroni i nie tylko. To tak: rozumiem was set.h i Marcin 181 jak i innych, którzy podzielają wasze zdanie, choć nie ukrywam, że się cieszę, iż w swoim mendzeniu o OBE stanowicie znikomy odsetek wszystkich Formowiczów. Też miewam chwilę załamania. Miałem je właśnie ostatnio i między innymi, dlatego nie właziłem na forum by nie pluć zanadto jadem, jak ostatnio to zrobiłem wypowiadając się o ZUS-ie, że to stara k***. Ale powiem szczerze, że lepiej skurwiać ZUS i poruszyć temat całkowicie niezwiązany z OBE i tu się wyżyć i skierować swoja frustrację, niż ględzić i mendzić, czy OBE/LD to droga do poznania czy Wrocławia hehehe. @set.h Oj Set.h, co ty odpierdalasz?! W co Ty grasz?! Walisz posty typu: ?forum schodzi na psy?. Ty słyszysz, co ty mówisz?! Forum tworzą ludzie, często identyfikujący się ze swoimi wypowiedziami. Obrażasz ich tym samym. Druga sprawa: non stop, tylko walisz negacje i zioniesz gównianą frustracją. Piszesz: OBE to wytwór wyobraźni, OBE to projekcja mózgu, OBE droga do nikąd! Przeczytaj proszę swoje wypowiedzi. Jesteś OBE Spartiatą, czy termopilskim pastuchem zdrajcą?! Morale u ciebie żadne! Może dlatego masz chujowe fazy :] Zastanów się, może OBE nie jest dla Ciebie. Może potrzebujesz urlopu od OBE. A może daj se z tym spokój? Padłeś pod Termopilami? OK, dobijamy rannych i idziemy dalej :] Kogo jak kogo, ale mnie nie zatrzymasz!!! Normalnie mi ręce opadaj, jak czytam Twoje posty i tematy... Twej sceptycznej studni bez dan na pewno nie zapełnię ja! Odpowiedziałem ostatni na twoje pytanie do faq (będzie wkrótce na stronce) Pozwól, że je zacytuje: ?Czy w OBE można dokopać koledze?? I wszystko na twój temat! DS PS: dla mnie łatwiej jest napompować balon, niż go przebić. Żegnam Cię ozięble, z lekko domieszką pogardy!!!
|