|
Boski - e żeby nie robić kolejny raz burzy z gradem, to króciutko:
napisałeś, że długo na ezo-forach nie zagrzałeś miejsca, bo gdy tylko coś okazywało się nie tak i o tym głośno mówiłeś, to cię wyjebywali... tu właściwie nikt za jaja nie wiesza, ale też tłum żre jak ktoś ma odmienne zdanie o obe...
Jakoś mnie jednak nie dziwi, że każdy, albo nie, bez generalizowania - że wielu po dłuższej mecie bawienia się - skutecznego - w obe stwierdza, że to tylko forma ld i z astralem i ezo nie ma nic wspólnego... czemu? bo takie są dowody, tylko nie wiedzieć czemu, to coś nagle zmienia, że jak o tym się powie, to każdy się pieni - nawet Darek się wpienia, że set.h, czy noble (a nawet nie wiedizałem), mają to za ld, czy nie ld, chuj wie, ale toną w wątpliwościach - czemu się Darek wpienia, bo co, bo jeszcze dojdzie do tego, że ludzie zaczną walić się w łeb, że się tak męczyli dla snu, czy że wyjdzie na to, że ci co się tak szczycą obe, nie będą mieli czym - nie ironizuje i nie pluję się teraz, tylko jestem ciekaw, czemu tak ciągle jest ganione odmienne zdanie na temat obe - to takie kurewsko sekciarskie...
--edit bo za wolno klepię w klawisze-- a Obe bluzgi by się przydały, albo forum obe-niewierni, albo mini dział dla eldekowców xD
|