|
O na wersję, że ld = oobe w ospuo, to się zgodzę - z tym 360 stopni, to obstawiałbym bardziej, iż widok "przestawia" się niepostrzeżenie gdzie chcemy - nie doświadczyłem, ale znowu mój racjonalizm mi mówi, że nie jesteśmy w stanie ogarnąć widzenia 360 stopni bo nie wiedzielibyśmy w którym kierunku się udać i zlokalizować własnego położenia. Dlatego 360view byłby do ewentualnego głębokiego zbadania, czy to faktycznie to.
A co do reszty, to się już nie wypowiem, bo mi się nie chce, idę pograć.
P.S. Ale gdyby obe było "realne" tzn nie tworzone przez nas samych, to obawiam się, że istniała by możliwość realnego udowodnienia istnienia świata astralnego, jeśli obe znane jest od tysięcy lat a nie zostało jeszcze potwierdzone, to raczej realność zjawiska jest po prostu nielogiczna. Każde twierdzenie znajduje prędzej czy później swój dowód - a zobaczcie ile już rzeczy niezwykłych udowodniono możliwość cofnięcia się w czasie, antymaterii, telepatii - a pewnych rzeczy jak lewitacja, prekognicja, psychokineza, czy w końcu obe - nie udowodniono, nikt nie wie jak udowodnić coś, co pozornie opiera się tylko na przesłankach "śpiących ludzi", a przecież, gdyby astral jako pewien wymiar, inny stan skupienia, czy plan energetyczny istniał naprawdę, to przecież już powinien być odkryty.
To tyle - narazionko.
P.S. Dziś mądry plantator został pouczony na uczelni, że jeśli Jasiu ma głowę i głowę mu odrąbiemy, to Jasiu umrze, jednak Jasiu żyje, a więc nie zaszedł proces odrąbania głowy - zajebiste xD
|