oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy
Marszal

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witajcie jestem nowy żeby wejść do Oobe wystarczy 4h snu i 1h wybudzania ? Prosił bym o jakąś receptę Na P.W Proszę o dokładne wytłumaczenie i czy można to zrobić w dzień ???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
plantator

Guests

A najlepiej samemu wyczuć, co pasi najlepiej - po 3 próbach będziesz mniej więcej wiedział, czy potrzebujesz krótszej, czy dłuższej rozbudki, czy lepiej ci wstać o 4ej, czy lepiej o 2giej, czy lepiej o 6 rano..

ja tam podziwiam każdego za samozaparcie do 4+1 bo gdybym mógł ją zastosować, to i tak wiem, że żadna siła nie obudziłaby mnie w środku nocy xD

+Quote Post
mind trainee

Guests

CYTAT(plantator @ 29.10.2007 - 16:42) *
ja tam podziwiam każdego za samozaparcie do 4+1 bo gdybym mógł ją zastosować, to i tak wiem, że żadna siła nie obudziłaby mnie w środku nocy xD

To kwestia przyzwyczajenia. Ja też z początku po pobudce o 3 w nocy byłem tak zmęczony, że jedyną moją myślą było idź spać, a nie OBE. Ale tak po kilku razach było coraz łatwiej i już nawet nie czuje się aż tak zmęczony jak się obudzę o 3.
Budzą mnie wibracje ..... te w telefonie. Kładę sobie telefon na łóżku i sam alarm wibracyjny wystarczy, abym się ocknął.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park