oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Wyjścia, Czyli OBE turlanie skoki i inne akrobacje
set.h
post 29.10.2007 - 14:51
Post #1

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Napiszcie w jaki sposób najcześciej wychodzicie. U mnie to wygląda mniej więcej tak:
Leżę na boku i czekam na wibracje. Czasem przysypiam i wtedy wibracje mnie budzą. Podtrzymuję trochę ich natężenie i siłą woli jakby wypycham się z ciała. Wykonuję jakiś półobrót w powietrzu i opadam zawsze na podłogę koło łóżka czasem lekko jak balonik a czasem łupnę o podłogę jak kłoda. Potem zbieram się jakoś do pozycji wyprostowanej :D.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Angello
post 29.10.2007 - 16:57
Post #2

Guests

Wychodze przeważnie na plecach chociaż na boku też pare razy się udało. Gdy zaczynają się wibracje, ja staram się lewą ręka chwycić krawędzi łóżka i przyciągnąć resztę ciała w tym kierunku tak abym spadł na podłoge. Wystarczy lekko się pociągnąć, a ciało dalej samo leci.
Metoda, co prawda, mało efektowna, ale za to efektywnością przebija wszystkie dotychczasowe.

Ps. dokonałem ostatnio "niesamowitego odkrycia" (hehehe). Przez przypadek spojrzałem jakie ubranko mój umysł dla siebie przyszykował będąc POZA i okazało się, że chodze na samych slipkach. :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park