CYTAT(Marcin181 @ 29.10.2007 - 20:53)

LOL dzisiaj miałem badania specjalistyczne we Wrocławiu... o w morde... masakra by sie dostać do lekarza... trzeba czekać z pół godziny jak nie dłużej by wejść... lekarze sie opierdalają i 80% pacjentów to stare babcie... z nudów robią sobie badania...xD TUUUSSSSKKKK sprywatyzuj SZPITALEEEEE.....PLIZZZZZ
Dostałem powołanie do Brygady Reprezentacyjnej Polski w Warszawie... O KURWA... szkoda że nie do Komandosów...:)
Trzeba było iść na ochotnika to byś się dostał do Komandosów ja tak zrobiłem odbębniłem 12 miesięcy i nie żałuje można potem zostać na stałe jak się chce jednak Marcin181 respekcik dla ciebie bo jak czytam wypowiedzi co poniektórych to mnie bierze nasi przodkowie się w grobach przewracają ciekawe za co walczyli ZA WOLNĄ NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ z obywatelami co mają ten kraj w dupie gdyby tak każdy myślał o unikaniu wojska i w czasie zagrożenia dać nogi za pas to z pewnością kraj ten by nie istniał a Polacy lizali by dupy swoim panom Niemcom albo Rosjanom bo to nam szykowali trochę więcej posłuchajcie osób starszych co wojnę przeżyli to się dowiecie jak nas traktowali Niemcy(nie wszyscy) i Rosjanie(nie wszyscy) JESTEM PATRIOTĄ I JESTEM Z TEGO DUMNY!