oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Wyjścia, Czyli OBE turlanie skoki i inne akrobacje
set.h
post 29.10.2007 - 14:51
Post #1

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Napiszcie w jaki sposób najcześciej wychodzicie. U mnie to wygląda mniej więcej tak:
Leżę na boku i czekam na wibracje. Czasem przysypiam i wtedy wibracje mnie budzą. Podtrzymuję trochę ich natężenie i siłą woli jakby wypycham się z ciała. Wykonuję jakiś półobrót w powietrzu i opadam zawsze na podłogę koło łóżka czasem lekko jak balonik a czasem łupnę o podłogę jak kłoda. Potem zbieram się jakoś do pozycji wyprostowanej :D.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 30.10.2007 - 10:34
Post #2

Guests

CYTAT
Aniołeczek z tego co czytałem Angelo też lubi glebnąć o podłogę :D tak że to chyba nic szczególnego. Co do odczuć w OBE to czuję wszystko jak w realu. Czasem wydaje się to tak niewiarygodnie rzeczywiste że nieraz przez chwilę mam wątpliwości czy nie wstałem ciałem fizycznym. W czasie OBE czuję delikatne wibracje jakby mrowienie w całym ciele w poza. Po tym rozpoznaję od razu że mam OBE. W OBE dotykałem ostatnio całe ciało i było normalne jak fizyczne. Nawet włosy na nogach hehe.

Dokładnie Set.h brachu, ja mam tak samo jak Ty i Angello.

Kiedyś nie wiedziałem co robić dalej, miałem wibracje ale nie wiedziałem jak się wyrwać.
Angello napisał mi o tym przytrzymaniu się krawędzi łóżka i od tej pory mi się udaje,
zawsze ląduję na podłodze hehe a później zastanawiam się czy nie spadłem naprawdę
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park