oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> J.J - Mój Notatnik, "Proście, a otrzymacie...."
J.J
post 20.01.2007 - 14:29
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Bo zaprawdę, powiadam wam: "Jeśli będziecie miec Wiarę, jak ziarnko gorczycy, powiecie tej górze: "Przesuń się stąd tam", i przesunie się. I nic niemożliwego nie będzie dla was.
Mt 17, 20.

Witam. Mam 18 lat. Mieszkam w malej miejscowości w Małopolsce, blisko miasta Papieża :). Moje GG stworzone na potrzeby OOBE :) to: 10172687 Imię moje nie jest ważne. Ważne jest to, co chcę osiągnąc. A chcę osiągnąc to, co wy moi drodzy przyjaciele. OOBE, LD i Projekcję, a później kto wie? Może coś więcej... Zadano mi pytanie w pierwszym zadaniu "Po co? Dlaczego to robisz?". Odpowiadam. Dla poznania, dla wiedzy, dla wiary. Chcę wiedziec, chcę się wyzwolic, chcę poznawac, nazwijmy to- prawdziwą fizykę naszego świata. Nie te suche regułlki. One są co prawda ważne, ale nie to mnie pociaga. Od dziecka (albo odtąd odkąd pamiętam) swoje myśli kierowałem w inną stronę. Wiecie co? Ja nawet myslę, żeby księdzem zostac. Tak :). Ale ostatnio (jakieś ja wiem? 5 miesięcy) zaczynam sobie tak myślec ogólnie nad Kościołem, jako instytucją. Ale zostawmy moje losy w spokoju:). Chciałem powiedziec, że bardzo, ale to bardzo interesuje mnie mój rozwój duchowy. Powiem wam, że ja nie wierzę w Boga. Tak. Ja po prostu...WIEM, że on istnieje. I nikt mi nie powie, że nie. Nie, nie jestem fanatykiem. Po prostu wiem, że to co nazywamy Bogiem i tak jest. Chocby jest to nasza najwyższa wartośc moralna, chocby ta energia potrzebna do osiągnięcia OOBE, czy chocby nasz umysł. Ale zostawmy i to.:) Przejdzmy do sedna sprawy.

Mój kontakt z OOBE trwa stosunkowo niedlugo. Jakiś miesiąc? Może nawet 2 tygodnie. 9 dni temu założyłem sobie Dziennik Snów. Piszę w nim regularnie moje sny, opisuję co w nich robiłem, czasem piszę o uczuciach, które mi towarzyszyły. Zapisuję w nim również to co robiłem w czasie "treningu" przygotowującym mnie do OOBE. (cwiczę według schematu " OOBE w 9 tygodni"). Muszę nadmienic, że teraz mam ferie i ogólnie często zarywam noce:). Co tu dużo mowic, wszystko muszę od nowa powtórzyc za tydzień:). Ale się czymś pochwalę. Gdy pierwszy raz czytałem o LD i OOBE, bardzo zapragnąłem to miec (było to chyba 2-3 tygodnie temu). Poszedłem spac i myślalem o tym. Chcialem wyciszyc umysł i ogólnie tego typu rzeczy. Tak sobie leżałem, aż poczułem, jakby mi mózg w okolicach oczu wirował! Jakoś tak dziwnie pulsował! Cholerka, jak się przestraszyłem. Pierwsze myślałem, że na jakąś dziwną chorobę zapadłem, potem, że...jakaś istota stoi nade mną i mi to robi.... chciałem się zerwac, ale nie mogłem. Dopiero po chwili się zerwałem, pobiegłem na balkon i oddychałem głęboko. Po pochwaleniu się kolegom (nie taję przed nimi tego, że interesuję się OOBE, co więcej, skaptowałem już 3 dusze do cwiczeń nad OOBE :D) i po przyściu ze szkoły dalej sobie czytałem na tej stronie o różnych ciekawych rzeczach ( w google wpisywałem "pulsowanie mózgu" itp.:) I tak całkiem przypadkowo zacząłem czytac. REM-Gwałtowne Ruchy Gałek ocznych (Oo'). No...pasowało to do mojego stanu:). Podobno dzięki temu stanowi, mogłem praktycznie od razu wejśc do LD (radzono, żeby w trakcie tych ruchów szybko wyobrazic sobie jakiś obraz, np. wejście do hipermarketu, przewrócic się na któryśbok i zasnąc i że będzie sięnam śnic ten hipermarket czy cośtakiego:)). Byłem o krok:). Tak samo z czakrami wiczyłem. Nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, ale chyba czułem po 2 razie "wznoszenia energii' zaczepiste pulsowanie po całym ciele (najbardziej w rękach). To nie jest zmyślone, serio to odczuwałem;d.

Czego oczekujęod kursu? Chcę miec OOBE, chcę wiedziec więcej, czuc więcej i czynic cuda po prostu :). Wiem, że mogę to uczynic, a środkiem pomocnym do rozwinięcia mej świadomości, czy tam tego , co rozwinę, będzie własnie ten kurs jak i fora i w późniejszym czasie może te osławione ksiązki Roberta Bruce'a i Monroea. Co do istot wyższych, to od 3 dni staram siędo nich modlic (Jezus Chrystus, Bóg, Duch Święty i Aniołowie i Święci :)). Ale tak myślę, że dopiero z czasem ta modlitwa będzie w tej intencji (pomocy wyjścia z ciałą) naprawdę szczera (kto wie...może nawet dziś...).

Boże Wszechmogący!!! Dopomóż mi w tym, bym mogł opuścic swe ciało i poznawac, podróżowac, cieszyc się pełnią Życia!!!!!!!!!!! Proszę!! Błagam was Aniołowie! Błagam Cięmój Aniele stróżu, Święty Mój Patronie, błagam, wyciągnijcie mnie z ciala, za życia, żebym mógł doświadczyc tego, co nazywamy OOBE i Projekcją! I chrońcie mój umysl i ducha przed niebezpieczeństwami! Oto moja modlitwa! I dziękuję wam za to, że mi w tym pomożecie! Naprawdę dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
J.J
post 26.01.2007 - 19:19
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Przepraszam za wprowadzenie chaosu :).

I taka rada dla tych, którzy byc może mają problem z pisaniem w swoim notatniku. Na przeglądarce internetowej - Operze, nie mogłem nic zrobic w swoim założonym (już dawno) notatniku. Wtedy wszedlem na forum, zobaczyłem kogoś tu notatnik założony i stwierdzilem, ze nie jest to taki zły pomysl (no bo skoro w dziale do tego stworzonym nic napisac nie moglem? :)) i założyłem własny.

Ale po twojej reprymendzie postanowiłem zabawic się z Explorerem (to niebieskie 'E', dla niektórych po prostu ikona internetu) i okazało się, że jednak pojawiło się menu w moim notatniku. Tak więc, jeśli coś będę dalej pisal i kogoś to zainteresuje, to zapraszam tu... http://www.oobe.pl/park/blog/j_j/index.php?# .
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park