Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Eksperyment Kasjopea.
emjotes
post 09.11.2006 - 14:41
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7

Witam, ostatnio trafilem na bardzo ciekawy eksperyment zwany 'Eksperymentem Kasjopea', ktory opiera sie na przekazach channelingowych od istot ktore przedstawiaja sie jako 'My w przyszlosci' jest to naprawde bardzo ciekawy material i polecam go wszystkim.

http://quantumfuture.net/pl/index.htm

Polecam zapoznanie sie ze wszystkimi sesjami channelingowymi dostepnymi na stronie jak i rowniez specialnym dziaalem "Fala" http://quantumfuture.net/pl/falaindeks.htm
oraz http://quantumfuture.net/pl/wniebowstapienie.htm.

Chcialbym wiedziec co myslicie na ten temat, jest to naprawde bardzo wstrzasajacy i mocny material.

pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Songo
post 11.11.2006 - 09:30
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 47

Witam.

link: http://quantumfuture.net/pl/falaindeks.htm
,, Zdarzenie to opisywane jest przez inne źródła na różne sposoby - między innymi jako planetarne przesunięcie na 4-ty poziom gęstości, jako zmiana ery, jako żniwa itp. - i najczęściej umiejscawiane jest w okolicy końca 2012 roku. "

Szkoda, że autorka niepodaje tych źrudeł. Podam je ja: Poczęści kalendarz Majów; trochę więcej piszą o takim przejściu sumerowie ale najwięcej i najbardziej dokładnie przejście naszej planety na inny poziom gęstości jest opisane w "Przesłanie RA". Tak chodzi o tego "RA" z Egiptu ;) Niżej jest fotka aury Pani Laury. Muszę przyznać, że ma silną aurę ( przy założeniach, że zdjęcie to autentyk ). Czy istnieją inne wymiary ? Inne gęstości ?? Wedle mnie tak. Potwierdzają też to informacje przekazane przez sumerów i RA. Pojawienie się ludzi z nikąd naprzykład jak słynny przypadek Kaspra Hausera czy Pani Alicji. Tak właśnie Alicji. Jest to Polka ale czy napewno? Tak. Mimo iż mówiła po Polsku to dziwne brzemienie głosek strasznie, tak jakby odmiana dialektu. Pojawiła się z nikąd ( przynajmniej dla prasy ) bo bała się im powiedzieć prawdę. Przez pierwsze dni była przerażona nowom sytuacjom i chodziła w kółko po parku, po dworze. Obecnie znajduje się w schronisku dla bezdomnych w Bytomiu. Nierozmawiała ze mną długo. Było to zaledwie krótka wymiana zdań, zdziwila się, że wiem z kąd pochodzi. Urioniona łza z jej strony. Niechciała mi powiedzieć gdzie ani kiedy natrafiła na membranę, zbyt się bała o mnie mimo mych zapewnień. Sam też niebyłem w stanie jej znaleść. Po czytaniu histori Kasper Hausera wierzyłem na 80% w takie coś jednak po własnych przeżyciach w OOBE i spotkaniu z tą kobietą i krutkiej rozmowie wierzę na 100%. Lećmy dalej. Co to jest channeling ? Czy można to podpisać pod telepatię tyle, że na poziomie ponad czasowym ?? Według mnie tak bo i to i to jest kontaktem myślowym, tyle, że zwykła telepatia odbywa się na niższej częstotliwości i na jednolitej przestrzeni czasowej a channeling wybiega poza czas i przestrzeń. Działa na wyższych częstotliwościach ( o czym może świadczyć duża aktywność Aury na fotce umieszonej na stronie) i jest o niebo trudniejsza do realizacji. Być może bez ich pomocy niebyło by mowy by taki channelig przeprowadzić ?? Niewiem. Sam channelingu jeszcze niedoświadczyłem ( przynajmniej na jawie ). A w OOBE? Hmmmmmmmmm... jeśli channeligiem można nazwać nie przekaz myśli ale pełnych obrazów, które układają się w jakiś powiedzmy "film" to tak, doświadczyłem channelingu. Możliwe, też, że to co Pani Laura nazywa channelingiem wcale nim nie jest... Możliwe jest, że to forma telepati, jasnowidzenia ? Często się zdarza, że przyszłośći niewidzimy w obrazach lecz jest nam ukazana w słowach, myślach. Sam tego doświadczałem nieraz, kiedy coś się miało zaraz stać 4-5 sekund przed zdarzeniem myśli w głowie... niewiadomo z kąd lecz przekazały konkretne informacje na tyle, że mogłem skorygować zjawisko czyniąc odpowiednie kroki, bym nieucierpiał na tym w żaden sposób. Ku memu zdziwieniu raz tak unikłem wpadnięcia pod samochód, innym razem spadnięcia na mnie wiaderka z wodom z rusztowania ( 4 piętro ) a jeszcze kiedyś u kolegi na balkonie jak paliłem wyrzuciłem pół papierosa bo wiedziałem, że zaraz wejdzie jego Ojciec. Ja wyżuciłem a Ojciec wszedł i kolega uniknął kary ( bo ma niestety strasnie surowego Ojca :/ ). Tak więc podsumowywując. Channeling można rozpatrzeć w dwóch aspektach:
1: Telepatia na poziomie między czasowym
2: Jasnowidzenia

Tym zakończe swój post i zachęcam do głębszych przemyśleń: Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Militar
post 27.01.2007 - 15:06
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 83

a ja sądzę że to jest baju baju z wyobrażnią no i to zdjecie tej nibyaury widziałem dużo zdjęć aury na tarchach medycyny naturalnej przy 'aparacie' było rozłożonych kilkadziesiąt zdjęć i powiem wam jedno to zdjęcie na tej stronie to może być fake. na takich zdjęciach widac człowieka tak samo wyraznie jak 'aurę' wokół niego a co więcej 'fotograf' powiedział mi w zaufaniu że to co widać na zdjęciu to mieszanina aury, pola magnetycznego w przestrzeni (komórka na zdjęciach tez ma aurę) i ciepła wiec to nie jest dokładne przedstawienie aury a songo juz wyciaga wnioski
CYTAT(Songo @ 11.11.2006 - 10:30) *
Działa na wyższych częstotliwościach ( o czym może świadczyć duża aktywność Aury na fotce umieszonej na stronie)

no przepraszm bardzo ale buhahaha
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic