Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Download
Namaste
post 04.11.2007 - 09:57
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 712

Witam tak się zastanawiam,że nie ma tematu(działu) gdzie można by ładować pliki,którymi chcemy się podzielić niektórzy zamieszczali linki w różnych tematach i teraz ciężko coś znaleźć myślę,że dobrze jak będzie jedno miejsce gdzie wszyscy co chcą będą wrzucać pliki.
Chciałem podzielić się ciekawym nagraniem a raczej teledyskiem polecam wygodnie się położyć założyć słuchawki stereofoniczne i wsłuchać się:-) polecam również obejrzenie teledysku.
The host of seraphin PW naciskamy pobierz plik,ściągamy
Gregorian-The Circle PW naciskamy pobierz plik,ściągamy
Mile widziane komentarze czy w ogóle wam się taka muza podoba bo nie wiem czy wrzucać dalej?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kater
post 05.11.2007 - 03:01
Post #2

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 717

noooo... Ta pani akurat z sexem nic wspólnego nie miała. Opis pani: nazywaliśmy ją pani transwer, ma/miała jakieś 180cm łydkę grubszą od mojego uda, wszędzie włosy na nogach, pod pachami (jak większość francuzek), na wargach pewnie tych i tych ale wąsik miała i głos jakiś dziwny i dziwne jeszcze było to, że dziewczynki wszystkie miały piątki i czwórki a chłopcy buty i dwóje i oczywiście nie byłem jedyny z grupy którzy odpadli była nas czwórka w tym roku i wszyscy z reki transwera ... szmataaaaaa łoj już kończe bo mnie naszło na tą bzdziągwę więc niech sie jej jak najlepiej wiedzie... no niech jej będzie
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic