oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Uzaleznienie ?, oobe
Koxx
post 05.11.2007 - 09:26
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

4 lata temu, ezoteryka i sprawy z nia zwiazane byly fascynacja. Podroze opisywane przez Monroe, Moena czy Sugiera byly czyms niesamowitym i nie do wyobrazenia czytalo sie ich ksiazki jak jakies fantasty stajace sie arcydzielami ( no moze troche koloryzuje ;) ) w kazdym badz razie 2 lata doswiadczen daly mi pewna wiedze, pozniej prawie 2 lata przerwy i znow to do mnie wrocilo. Znow czytam dowiaduje sie doswiadczam, przyjmuje emocje. Od jakiegos tygodnia, moze zycie troche sie zmienilo, widze ze wszedzie mysle o oobe (malo o LD bo mam doswiadczenia i jakos nie potrzebuje LD) i zlapalem sie na tym dzis rano ze jestem uzalezniony od oobe. ide spac oobe, wstaje wlaczam komputer oobe. Podczas zajec w szkole oobe, z moja kobieta mam mniejszy kontakt bo nosek mam w forum. Tez tak macie >? oobe zajmuje wasze zycie ? narazie to mnie nie irytuje ale jak zobacze ze grubo przesadzam to nie wiem co zrobie...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
plantator
post 05.11.2007 - 12:02
Post #2

Guests

kurczę kater, aleś się rozpisał, ale dobrze, że zdanie kończące jest oddzielnie, to nie trzeba całości czytać ;)

ja tam sypiam po 3-5h w weekendy odeśpiewam (lol?) i wówczas nieprzytomny jestem przez 12-15h i dłużej nawet - jak ktoś chce okraść plantatora, to tylko w weekend :P

Ja tam szajby nie mam, niechbym nawet wyszedł w sposób tradycyjny to by mnie to nie wzruszyło, bo Tam wszystko jest takie... hmm.. udawane, może przez takie podejście właśnie hopla nie dostanę nigdy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park