Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Goraaaco Podczas Oobe, pozar? -.-
Koxx
post 04.11.2007 - 21:05
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2485

Przegladnalem prawie wszystkie strony na forum dla poczatkujacych i byla mowa o bolu oczu, gardla, nog czy bolu calego ciala. Mam dosc (hm nietypowe?) doswiadczenie gdyz bedac w stanie wibracji i glebokiej medytacji( czy tez glebokiego transu) gdzie juz nie czuje ciala fizycznego, a jedynie czuje ze oddycham, pojawia sie goraco w moim ciele, czuje ze wchodze w "tunel" czy tez "kule swiatla" brne coraz bardziej do "gory" czy "przodu" i nagle pojawia sie bariera z ktora ciezko walczyc. Goraco staje sie tak uciazliwe ze nie wiem co mam robic. jak nic nie robie to goraco nie ustaje jak sie oddalam to do takiego stopnia ze wracam do swiadomosci. Kiedys ogarnelo mnie takie goraco ze moje cialo fizyczne bylo cale spocone. Ta bariera spowodowala prawie 2 letnia przerwe w doswiadczeniach. Teraz znow poczulem potrzebe doswiadczania. Pomozecie ?

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szaman-x
post 05.11.2007 - 22:16
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2189

Ja także mam gorąco i to zawsze jak leże około 30 minut i już słabo czuje ciało fizyczne, z każdym moim głębokim oddechem robi się coraz goręcej, kilka razy miałem tak, że już czułem ukucia na całym ciele i byłem strasznie mokry ze spocenia. Przez to gorąco nie mogę złapać wibracji ani nic. Raz miałem paraliż senny, gdy zasnąłem, to obudziłem się na brzuchu i słyszałem jakieś głosy czułem że coś jest za mną cholernie się wtedy bałem chociaż nie wiem czemu czytałem wszystkie książki Roberta A. Monroe i byłem przygotowany na takie coś tylko ta postać za mną mnie przerażała i chciałem się szybko obrócić i nie mogłem dopiero po około 10 sekundach obróciłem głowę i zobaczyłem że jest wszystko normalnie. Doradźcie mi co mam zrobić podczas tego gorąca, jakieś ćwiczenie wizualizacyjne żebym mógł w końcu coś załapać.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic