oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Uzaleznienie ?, oobe
Koxx
post 05.11.2007 - 09:26
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

4 lata temu, ezoteryka i sprawy z nia zwiazane byly fascynacja. Podroze opisywane przez Monroe, Moena czy Sugiera byly czyms niesamowitym i nie do wyobrazenia czytalo sie ich ksiazki jak jakies fantasty stajace sie arcydzielami ( no moze troche koloryzuje ;) ) w kazdym badz razie 2 lata doswiadczen daly mi pewna wiedze, pozniej prawie 2 lata przerwy i znow to do mnie wrocilo. Znow czytam dowiaduje sie doswiadczam, przyjmuje emocje. Od jakiegos tygodnia, moze zycie troche sie zmienilo, widze ze wszedzie mysle o oobe (malo o LD bo mam doswiadczenia i jakos nie potrzebuje LD) i zlapalem sie na tym dzis rano ze jestem uzalezniony od oobe. ide spac oobe, wstaje wlaczam komputer oobe. Podczas zajec w szkole oobe, z moja kobieta mam mniejszy kontakt bo nosek mam w forum. Tez tak macie >? oobe zajmuje wasze zycie ? narazie to mnie nie irytuje ale jak zobacze ze grubo przesadzam to nie wiem co zrobie...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pieczywo
post 06.11.2007 - 19:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 05.11.2007 - 12:00) *
Chyba juz byl taki temat:)

a no byl:
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...mp;hl=uzaleznia
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park