|
Wiek 22 Wykształcenie Technik Geodeta obecnie studiuje Stosunki Międzynarodowe:) Dyspozycyjność Raczej siedzę codziennie na kompie(przeważnie wieczorami) czasami w weekendy może coś wypaść ale na koma zawsze można mnie złapać. Możliwości Rysunek ręczny, a następnie obróbka zdjęć cyfrowych. (Photoshop) Mogę też coś na temat filmów skrobnąć gdyż moim zainteresowaniem też jest reżyseria;) Wywiady: Nie Tematyka: rysunek, (zdjęcie) będzie zależało zapewne od artykułu, felietonu itp (tematyka OOBE, LD i rysunki z pogranicza snu i jawy:) ) Funkcja: Grafik Numer gg. 6083395
Pomysł: Moim zdaniem każdy miesięcznik powinien zawierać jakieś najciekawsze podróże OOBEmaniaków oczywiśćie nie musi być ich dużo wystarczą powiedzmy 2,3 najciekawsze. Ponieważ bynajmniej na mnie czytanie takich tekstów działa bardzo motywującą :) ćwiczę już ponad 2 miechy i na razie nie ma żadnych rezultatów a gdy przeczytam gdzieś na forum kto coś robił podczas OOBE albo samego LD od razu nabieram power-a i chce spróbować wyjść:D
Na pewno też można by było coś wspomnieć o filmach nawiązujących do tej tematyki. Bardzo ciekawym reżyserem jest David Lynch. Nie raz po obejrzeniu jakiegoś z jego filmu nachodziło mnie pytanie ,, co to było" często tak mam gdy wstaje rano i zastanawiam się nad tym co mi się śniło i skąd się wzieło to w mojej głowie :). Ciekawe nie??:) Ale jeżeli o dział filmowy to też nie powinno sie tu tego duzo znajdować ja bym proponował 1,2 filmy na miesiąc.
|