|
jak wogóle mozecie się zastanawiac czy człowiek niewidomy i niesłyszący moze widzieć w astralu jak to idealnie naturalne... przecież tam nie ma oczu i chodzi tylko o to, żeby go odblokować, tzn sam się odblokuje od razu po śmierci albo podczas oobe, to proste, sam się zastanawiałem nad tym od dość dawna jakieś z 2-3lata już i doszedłem do wniosku, że mozna by dla takich osób obowiazkowo dawać lekcje oobe żeby widziały, jakie by były wdzięczne że mogą wreszcie zobaczyc jak wygląda ich rodzina czy oni sami nawet... a sny... napewno muszą miec i wydaje mi się że śnią normalnie jak każdy tylko albo niewiedzą ocb, albo blokada niepozwala im widziec bo w czasie snu przecież mogą albo niewieżą w to co widzą. No nie wiem jak z tymi snami jest w każdym razie mozliwość widzenia podczas snu oczywiścia mają ale blokada jakaś ich blokuje, po prostu nie widzieli to nie mogą zobaczyc, ale jak by podczas snu odzyskali świadomość czyli ld to napewno mogli by sobie obraz wykreować... bo niewieże ze nawet na jawie taka niewidoma osoba nie kreuje sobie w mysli swiata. a co do Mata Virusa... Jak to nie mają pojęcia jak takim osobom naokrągło się opowiada co ma jaki kolor i gdzie stoi i co jak brzęczy i jaki ma dźwięk itd. są inne osoby, które uczą takie niewidome jak co wygląda i mają pojęcie oczywięście co jakie jest
|