|
|
30.01.2007 - 13:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Prosze Was abyście napisali jakim sposobem najczęściej sie relaksujecie i jeślli możecie to podajcie link albo coś innego gdzie bedzie ten wasz sposób opisany.Pozdro dla wszystkich zajmujących sie oobe i pomagających mi w osiągnięciu tego stanu przez porady na forum:D
|
|
|
|
![]() |
31.01.2007 - 16:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hmm, ciekawa technika nie powiem. Na mnie raczej nie zadziała, gdyż nie ważne czy licze pietra czy baranki to i tak usypiam :]. Moja metoda jest nastepujaca:
1) Odsluchuje jeden po drugim w odpowiedniej kolejnosci moich ulubionych utworow (nie podam jakich, bo i tak kazdy ma swoje) 2) W czasie odsluchiwania staram sie "sluchac" ich poszczególnymi czesciami ciala (czyli jak wyzej - afirmacja rozluznienia) 3) Tu sie niestety pojawia problem bo musze wylaczyc odtwarzacz, czyli napiac miesnie, ale gdy sie znow poloze - to miesnie relaksuja sie same 4) Skupiam sie na najpiekniejszej osobie tego swiata (moze tez byc przedmiot lub idea, nawet nieistniejace) 5) Gdy poczuje drgawki, przestaje sie koncentrowac na czymkolwiek, az cale moje cialo ogarnie taki przyjemny stan ->nie wiem jak to opisac, ale jak ktos poczuje to bedzie wiedzial ze to to. 6) Gdy to nastapi zaczynam sila woli wychodzic umyslem i dusza z ciala. 7) W tym momencie zwykle koncze bowiem na koniec trzeba zostawic umysl w ciele i wyjsc sama dusza. Jak na razie tylko raz udalo mi sie umysl zostawic w ciele i dusza wyjsc poza obreb mojej osoby. Sprobujcie i wy -> polecam. Aslanie, biorac pod uwage twoje spostrzezenie, przy wyborze muzyki nalezy zwrocic uwage na czestotliwosc drgan jakie wywoluja oraz na czestotliwosc fal elektromagnetycznych urzadzenia odtwarzajacego. |
|
|
|
Dominikoobe relaksacja 30.01.2007 - 13:51
Kronopio Kronopio opracował swój nieco skomplikowany spos... 30.01.2007 - 14:37
Aslan CYTAT(nie zjeżdżam na sam dół poniewaz wyrobi�... 31.01.2007 - 16:39
Lukasz "Do oobe potrzebne są fale theta a nie alfa;... 31.01.2007 - 17:51
Aslan Taaa najlepsze są zsynchronizowane utwory o specj... 31.01.2007 - 19:13
mariusz231 Mam podobny sposob do CYTATKronopio i jez niezly :... 10.02.2007 - 15:47
OOOOOOO CYTAT(Dominikoobe @ 30.01.2007 - 13... 02.01.2008 - 21:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |