oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwne Prosze O Spostrzeżenia
kater
post 05.11.2007 - 02:50
Post #1

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy

Nie wiem czy to ma sens, ale przed wczoraj miałem coś dziwnego, takie sekundowe tripy podczas całego dnia. Nigdy wcześniej mi się to nie przytrafiło, to takie coś nazwę to: nagły flash point albo quick white trip. Zacznę od tego że nie biorę żadnych psychotropów a gandzi już miesiąc nie paliłem więc nie mogło to być spowodowane żadnym narkotykiem czy lekiem.
Już opisuje jak to było. Zdarzyło się to z 10-12razy w ciągu dnia i tylko tego dnia. przez jakąś niecałą sekundę dokładnie wiedziałem że robie coś innego, nie w tym miejscu w którym się znajdowałem, byłem kim innym ale nie wiem kim, nie pamiętam żeby te urywki kiedykolwiek mi się śniły, byłem w pełni świadomy nie medytowałem podczas tego, takie nagłe sekundowe przeniesienie się gdzieś i powrót. Ale najlepsze jest to, że podczas tej nawet niecałej sekundy czułem się tą osobą i jakbym był tym kimś dłużej na bank pamiętał bym co robiłem tym kimś np tydzień temu, tzn. tak jakbym w tym samym czasie prowadził inne życie i przefazowałem się pomimo mojej woli w to życie ale to było takie jakieś naturalne.

No bardzo mnie to zastanowiło i do dziś się męczyłem z myślą czy to napisać oczywiście nikomu tego nie powiedziałem, ale myślę że Wy:) mnie zrozumiecie i coś poradzicie/wyjaśnicie/opiszecie...
heh dzięks lol
Ale serio to było idealnie naturalne i na bank nie było to moim wymysłem tylko mimowolnym przefazowaniem się w kompletnie inną rzeczywistość
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pieczywo
post 07.11.2007 - 16:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

My wiemy co to znaczy:
http://www.schizofrenia.pl/forum/vt,51,25,38716

Jesli chodzi o Twoja tripo-flashe mialem cos takiego, ale z tego co pamietam tylko jednej nocy. Bylem chyba na raz z 20 wesji 3 spalo, 2 wychodzlilo z ciala, 5 jadlo sniadanie, 1 jechal samochodem do pracy, 2 rozmawialo z ojcem, 5 siedzialoo przy komputerze... doswiadczenie nie za wychodne, nie czulem sie komfortowo, ale teraz moze bym dluzej wytrzymal. Podobne doswiadczenia mial PiRo.

+Quote Post
Zbyszek
post 07.11.2007 - 20:50
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Hej Kater
Zaczynasz sie dzielic w realu, rozrywac i przesowac swiadomosc poprzez cialka.. Jesli sie pogoszy a jestes lapczywy, to bedziesz mial przygody jakich malo.To fakt . Takie zmiany sa typowe przy schizo. Mialem je latami.Jesli sa wywolane ciekawoscia a nie nerwica czy zmianami patologicznymiw mozgu to super. Swiat czarownic stoi przted toba otworem .Ale nie przeginaj bo cie wywala z pracy czy ze szkoly.

A martwic sie ze to schizo nie ma co. Zmiany zachodza we wszystkich cialach jednoczesnie. Jesli wyleziemy z ciala na jakikolwiek sposob czy zrobimy cokolwiek w jakiejs dymensji, czesci ciala fizycz. biora w tym rowniez udzial. A wiec musi sie burzyc rowniez w mozgu -wlaczac i przelaczac jego segmenty.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park