|
Moim zdaniem sa to polaczenia mentalne. Najzwyklej w swiecie nadajemy na tych samych falach swoimi myslami i dlatego takie polaczenia sa mozliwe. Ja mam takie cos z dziewczyna czy rodzina codziennie. Dam przyklad z wczoraj: Moja dziewczyna ma cos takiego jak raporty o tym czy ktos jest juz dostepny, chodzi o komorke. Ja zawsze na noc wylaczam koma. Tak bylo przed wczoraj, wylaczylem ja zaraz jak mialem isc do swiata snow. Rano budze sie, komorke wlaczam, a zaraz Beata pisze mi, ze pomyslala sobie "Michał wstawaj!", po czym dostala raport "Ten numer jest juz dostepny"... od razu mnie o tym powiadomila. Ostatnio mam tego multum, moze chodzi o to, ze teraz bardziej jakos na to zwracam uwage. Fenomen blizniakow jednojajowych... moze oni maja od poczatku zycia jedno pole mentalne, albo dwa, ktore sa nie odlacznie zazebione.Moze, moze, moze... :) Acha.. jeszcze jedno: mysle, ze polaczenia mentalne moga zachodzic z ludzmi, ktorych nie znamy... ale astralnie jest juz sie trudniej z takimi polaczyc, nawet trudno z tymi osobami, ktore znamy. Doswiadczajmy!
|