Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Po jakim czasie wibracje
Dominikoobe
post 29.01.2007 - 11:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 453

Moglibyście mi napisać po jakim mniej więcej czasie macie wibracje??Bo ja wczoraj próbowałem je otrzymać ale po jakiejś chyba pół godziny przestałem:(Tyle tylko żę po jakimś czasie wydawało mi sie jakby mi sie rozjaśniało pod powiekami...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DarkMan
post 01.02.2007 - 14:55
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 445

Ja tylko raz osiągnąłem wibrę... tzn. drgawki lewej nogi i prawej ręki... ale potem przestały, bo nastąpiły "drgawki serca", czyli wystraszyłem się jak cholera... osiągnąłem to po jakieś poł godziny od zrelaksowania... ale pod powiekami też miałem światełko przed oczami, ale nie równomierne- jasność rospostarła się bardziej nad prawym okiem ;)
ale tu problemik, bo nagle oczy chcą mi się otwierać i muszę je przymykać siłą... a ostatnie 3 dni zaniedbałem, bo nie chciałem przemęczać umysłu i spróbować nad ranem- ale były problemy ze wstaniem... teraz wiem, że trzeba po prostu próbować jeśli jesteś dość przytomny, trzeba spróbować po położeniu się, natomiast kiedy jesteś zmęczony, to obudź się nad rankiem... im bardziej jesteś wypoczęty umysłowo, tym szybciej przyjdą wibracje- trzeba mieć siły kierować tym rozbrykanym rumakiem jakim jest umysł :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic