oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Po jakim czasie wibracje
Dominikoobe
post 29.01.2007 - 11:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Moglibyście mi napisać po jakim mniej więcej czasie macie wibracje??Bo ja wczoraj próbowałem je otrzymać ale po jakiejś chyba pół godziny przestałem:(Tyle tylko żę po jakimś czasie wydawało mi sie jakby mi sie rozjaśniało pod powiekami...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 01.02.2007 - 20:46
Post #2

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT
Tors wibrował mi bardzo razem z sercem.

To najprawdopodobniej nie było serce, tylko czakra serca :) Często mylone przez początkujących. Zauważ, że serce czasem mogło by nie wytrzymać tak szybkiej pracy, jaką czujesz przy tej aktywnej czakrze.

+Quote Post
SORROW
post 01.02.2007 - 21:04
Post #3

Guests

CYTAT(Karakan @ 01.02.2007 - 20:46) *
To najprawdopodobniej nie było serce, tylko czakra serca :) Często mylone przez początkujących. Zauważ, że serce czasem mogło by nie wytrzymać tak szybkiej pracy, jaką czujesz przy tej aktywnej czakrze.

Oj ,prawdę rzeczesz ... ja na początku ,kiedy moje czakry nie wiedziały co to znaczy aktywność :) też tak miałem . Leżałem nieruchomo ,a przy próbie wejścia w focus 10 w chwili kiedy zaczynało się coś dziać i organizm uważał ten stan za "podejrzany" w okolicy serca tak mnie telepało,iż wydawało mi się ,że cały rytmicznie unoszę się i opadam .Ale to tylko wrażenie ...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park