oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Coś mnie budzi ze snu :P :)
Kazarossi
post 01.02.2007 - 22:37
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Od kilku dni obserwuje u siebie dziwne zjawisko podczas relaksacji. Mimo iż stwierdziłem że lepsza pozycja jest na siedzącą (inny temat na forum) to czasami człowiek musi się wyspać :) Ale po co tak odrazu w kimono :) Wtedy kłade się na plecach i zaczynam relaksację z wizualizacją. Najlepsze jest to że jak mi sie przyśnie oczywiście nawet nie wiem kiedy :) to nagle czuję ni to skurcz ni to szarpnięcie za palce w palcach lewej dłoni. Budzi mnie to natychmiast ale nie tak do końca - nie wiem jak to wytłumaczyć to chyba stan Focus 10.I gdy tak się "wybudzam" mam przed oczyma cos w rodzaju gwiazd tylko gdyby to były gwiazdy to raczej nie udawało by mi sie ich mijać tak poprostu - a one przelatują tak jak na tym standardowym wygaszaczu z windowsa.Na początku myślałem ze to może przypadek - ale juz 5 raz z rzędu się tak dzieje więc postanowiłem się tym z Wami podzielić. Może ktoś z Was przeżył coś podobnego i wie o co w tym wszystkim chodzi??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zbyszek
post 01.02.2007 - 23:04
Post #2

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

To pewnie jakas kolezanka astralna daje ci znac. Wstan ! Obudz sie gamoniu.!

+Quote Post
Zbyszek
post 01.02.2007 - 23:17
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

[quote name='Zbyszek' date='01.02.2007 - 23:04' post='2085']
To pewnie jakas kolezanka astralna daje ci znac. Wstan ! Obudz sie .!
To wspaniale ,ze latarka podswiecaja.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park