|
|
01.02.2007 - 22:37
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Od kilku dni obserwuje u siebie dziwne zjawisko podczas relaksacji. Mimo iż stwierdziłem że lepsza pozycja jest na siedzącą (inny temat na forum) to czasami człowiek musi się wyspać :) Ale po co tak odrazu w kimono :) Wtedy kłade się na plecach i zaczynam relaksację z wizualizacją. Najlepsze jest to że jak mi sie przyśnie oczywiście nawet nie wiem kiedy :) to nagle czuję ni to skurcz ni to szarpnięcie za palce w palcach lewej dłoni. Budzi mnie to natychmiast ale nie tak do końca - nie wiem jak to wytłumaczyć to chyba stan Focus 10.I gdy tak się "wybudzam" mam przed oczyma cos w rodzaju gwiazd tylko gdyby to były gwiazdy to raczej nie udawało by mi sie ich mijać tak poprostu - a one przelatują tak jak na tym standardowym wygaszaczu z windowsa.Na początku myślałem ze to może przypadek - ale juz 5 raz z rzędu się tak dzieje więc postanowiłem się tym z Wami podzielić. Może ktoś z Was przeżył coś podobnego i wie o co w tym wszystkim chodzi??
|
|
|
|
![]() |
02.02.2007 - 13:13
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
to raczej miliony latarek :P
|
|
|
|
Kazarossi Coś mnie budzi ze snu :P :) 01.02.2007 - 22:37
Zbyszek To pewnie jakas kolezanka astralna daje ci znac. ... 01.02.2007 - 23:04
Zbyszek [quote name='Zbyszek' date='01.02.2007... 01.02.2007 - 23:17
Quel Ja mam podobną sytuację z palcami u nóg jak i d... 03.02.2007 - 13:13
Kazarossi hehe - ja kiedyś podczas wizualizacji przysnąłe... 03.02.2007 - 14:37![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |