Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Chce Wyjsc, Pomocy...............
2012PL
post 11.11.2007 - 12:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2175

hej :]

oobe interesuje sie juz od ok. 6 lat :] na samym poczatku probowalem stosowac metode lini inne , przeczytalem dwa tomy trylogii 3 nie dostalem w bibliotece :/ po jakims roku miaolem przerwe. myslalem czasami o oobe ale nic niepraktykowalem. do czasu od ostanich 2 mieisecy zabieram sie za to ponownie , jednak to nie byl chwilowy zaplon 6 lat ttemu bo nadal chce tego bardzo ! cwicze relaksacje i przy kazdej okazji staram sie wyjsc :] prosze o pomoc , co mam zrobic zeby udalo mi sie wyjsc ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
AuroN
post 12.11.2007 - 11:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1274

Dzisiaj w nocy ok. 3 postanowiłem spróbować. Wypiłem se szklankę kawy i herbaty i się położyłem. Na początku się relaksowałem, jak byłem zrelaksowany to skupiałem się na swoim oddechu. Skupienie na oddechu jakoś mi nie wychodziło to zacząłem odliczać. Odliczanie za dużych efektów nie dawało to postanowiłem na pił minuty popadać w sen i przywracać świadomość. Po nie długim czasie byłem w stanie paraliżu i czułem wibracje, ale mojemu ciało było nie wygodnie to se dałem siana -.-

Spróbuj techniki koncentracja przyśnięcie na jednej kawie jeżeli nie próbowałeś... może na Ciebie zadziała ;]
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic