Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen I Prawda..., khmn
Astralny Nowicjusz
post 14.11.2007 - 13:09
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1713

Witam

Otóż jakieś 3-4 dni temu śniły mi sie 3 sny. Pierwszy był o tym, że jestem w szpitalu i widze że na kartce są jakieś "tłuścioki" i ile kosztuje operacja itd (w śnie wiedziałem że jestem chory i że jestem w szpitalu). Obok mnie była jakaś kobieta w okularach, pytam jej sie "Mam jakieś szans na przeżycie"? a ona odpowiada "Nie, nie masz" wiedziałem że ta choroba jest w mojej głowie coś takiego. Potem śniło mi sie ze kogoś szukam razem z jakimiś ludźmi(nie którzy byli bez głowy), raz w mojej miejscowości raz w lesie w (w lesie panowała zima, w miejscówce nie). W trzecim śnie śni ponieważ widziałem jakiś ludzi trzymających głowy lub jak ich nie mieli. Po tych snach widziałem ciemność nagle znikające białe tło. Pomyślałem tej przecież to jest sen i próbowałem wymyślić jakieś drzewo, ale nic mi sie nie udało. Pomyślałem sobie ekhm szkoda... i obudziłem sie. Kiedy sie obudziłem, ponieważ jestem "młody" i nie będę tego ukrywać dowiedziałem sie że jadę na jakieś badania do szpitala (wcześniej wiedziałem że jadę ale myślałem że na rutynową kontrole).
Dzisiaj byłem i miałem badaną GŁOWE tomografem. i teraz sie boje. Co o tym sądzicie? Od razu mówie że jakieś ponad pół roku wiedziałem o OBE i LD ale nigdy nie próbowałem.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ReCaLL
post 14.11.2007 - 14:23
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2478

Oj miałem takich snów baaardzo wiele. Ja to wyjasniam tak: Snia sie przyszłe wydarzenia (tzn dusza wedruje w czasie) ale umysł zniekształca i imaginuje swoje marzenia senne dlatego w snach jest czesc prawdy a czesc to kompletna bzdura.
Profile CardPM
+Quote Post
Astralny Nowicjusz
post 14.11.2007 - 14:34
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1713

CYTAT(ReCaLL @ 14.11.2007 - 14:23) *
Oj miałem takich snów baaardzo wiele. Ja to wyjasniam tak: Snia sie przyszłe wydarzenia (tzn dusza wedruje w czasie) ale umysł zniekształca i imaginuje swoje marzenia senne dlatego w snach jest czesc prawdy a czesc to kompletna bzdura.

Oj wiesz ile razy śniło mi się że umieram? chodzi mi oto że nagle sie dowiaduje że idę na badanie głowy
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic