Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Teorie Wyjaśniające Obe
Freddy K
post 10.11.2007 - 21:19
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2547

:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
leon
post 16.11.2007 - 09:05
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

Po moich dzisiejszych Ld doznałem pewnego olśnienia.Mianowicie oobe to wolność umysłu i nie ważne w jaki sposób ktoś to osiąga,czy ma wibracje czy tylko LD czy zwykłe sny.Najważniejsze umieć to interpretować,bo tak naprawdę to te wszystkie formy to rodzaj zakodowanej informacji.Prawdziwe oobe nastąpi dopiero wtedy kiedy świadomość będzie cały czas poza ciałem,człowiek nie będzie musiał robić specjalnych zabiegów aby to osiagać.I jeżeli ktoś opisuje swoje ld czy obe i nie ma pojęcia co one mu przekazują to oznacza że jest dopiero na drodze do prawdziwego oobe,czyli prawdziwej wolności umysłu.Narzucanie komukolwiek jakichkolwiek reguł w jaki sposób ma to czynić jest bezsensu a nawet szkodliwe,bo leży w interesie tych którym zależy na ukryciu prawdy,tak jak to próbował uczynić nieszczęsny hrabia w swoim traktacie,z którego jasno wynika że w astralu istnieje rasa panów i rasa zwykłych roboli wykorzystywanych przez nich.I te istoty astralne zeszły tu jak sam hrabia napisał aby zrobić porządek/plan przywrócenia starego systemu/.Takie coś mogło być tylko przeprowadzone metodami przedstawionymi w proroctwach o końcu swiata,czyli przeżyje garstka wybranych i trochę niewolników aby mogli się rozmnażać i pracować na rasę panów.
Teraz wiem dokładnie kim jest istota opisana przezemnie w moim blogu
http://www.oobe.pl/park/index.php?automodu...2&&st=5 biały osobnik w czarnej mase-to symbol rasy panów którą tu na forum zaprezentował wspomniany hrabia,to ta rasa panów odpowiada za wszystkie nieszczęścia wojny ,kataklizmy no i oczywiście cudowne poczęcia.Ale jak wynika z mojego opisu osobnik ten był przytrzymawany przez uzbrojonych antyterrorystów na stalowych łańcuchach,i było też przygotowywane działo do egzekucji.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic