oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wiek...
zaku
post 01.02.2007 - 19:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Chciałem dowiedzieć się czy może Wiek może zależeć od tego co spotkamy w świecie astralnym. Ja osobiście mam 12 lat, chciałbym zaznać OoBE. Może pomyślicie, że jak mam 12 lat to nie jestem rozwinięty "psychicznie" na tyle, aby tam się znaleźć? Ale ja biorę to na poważnie i nie chcę zrobić to po to, aby zaznać "rozrywki". Ja chcę tam w spokoju pomedytować, i poznać tamten świat, tamte istoty. Jest we mnie chęć rozwijania. Mam nadzieje że wiek nie przeszkodzi mi w zaznaniu OoBE?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM
post 03.02.2007 - 13:44
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Taka "nauka" przede wszystkim polega na tym, żeby nie żyć oobe. Chodzi po prostu o to, żeby wiedzieć, że istnieje inny świat, w którym znajdziemy się po śmierci. Dzięki temu kształtuje się u nas "odmienne spojrzenie" na różne sprawy, m. in religii. Taka nauka jest dobra, ponieważ uświadamia nas w tym, czym jest istnienie i życie. Myślę, że najgorszą rzeczą jaka może się nam przytrafić, może być zostanie w nieświadomości po fizycznej śmierci. A niektóre systemy przekonań o tym mówią.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park