oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Z przekręcania w OBE?, pomóżcie
zaku
post 01.02.2007 - 20:36
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Chciałbym zadać pytanie. Codziennie budzę się w nocy z powodu niewygody. Przekręcam się na drugi bok i idę spać. Usypiam. Gdzieś czytałem że podczas przekręcania się[nadal jesteśmy omamieni naszym snem(Ja rozbudzam się trochę)] możemy się nie po prostu nie przekręcić i czekać. Po jakimś czasie powinny zjawić się wibracje i powinniśmy doświadczyć OBE? Mam rację?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Drusilla
post 05.02.2007 - 21:15
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

To bardzo dobry sposób na osiągnięcie OOBE. Ale myślę, że zamiast czekać na wibracje powinno się spróbować poruszyć swoim NFC. Ja tak robię, rozluźniam swoje ciało fizyczne, w myślach powtarzam coś w rodzaju "chcę wyjść z ciała" i afirmuję sobie, że poruszam się w przód i w tył. Po chwili rzeczywiście czuję, że tak jest. Potem już nie jest problemem wyjść z ciała. Czasem tylko, kiedy przez przypadek za bardzo się rozbudzę, zawieszam się i z ciała fizycznego wystają mi tylko kończyny ^^. Dobrą sposobem jest też wizualizowanie sobie kręcenia się na karuzeli, dookoła. Wtedy dostaje się takich wibracji, że wyskakuje się z ciała od razu, trzeba tylko poddać się silnym wibracjom jakie temu towarzyszą. Radzę spróbować.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park