|
|
18.11.2007 - 20:50
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czesc, dzisiaj byl moj pierwszy dzien z pracami energiami i wyciszaniem umyslu choc juz kiedys to trenowalem to zaczynam od poczatku...ok ale wracajac do tematu :)
Po skonczeniu cwiczen postanowilem cos zjesc i zrobic herbate i do rzeczy :D Wsypalem cukier do dzbanka i zagotowalem wode i zaczynam zalewac herbate...i w momencie kiedy zaczolem lac naszla mnie mysl ze dzbanek peka pod wplywem temperatury i sie troche odsunąlem od szafki a tu nagle TRZASK dzbanek pekl ale na szczescie nic mi sie nie stalo nie oparzylem sie :) . Dodam ze dzbanek nie byl w zimnym pomieszczeniu ani nie byl wczesniej pod zimna woda zwykla temperatura pokojowa 22 stopnie ( wiem z etaka byla bo siostra kilka minut wczensiej odczytywala z termometru twierdzac ze jest jej goraco ) Czy to zbieg okolicznosci , czy nadzwyczajna sila mysli ktore przyciagnely zdarzenie , a moze cos co przewidzialem kilak sekund wczensiej ... Bardzo mnie to zdazenie rozbudzilo a zarazem zastanowilo i zaciekawilo A co wy o tym sadzicie :) mieliscie podobne zdarzenia, mi si epierwszy raz zdazylo to tak szybko, wczesniej przepowiadalem dokladny dzien albo okres wktoryms sie cos wydazy ale to bylo cos nieokreslonego cos co zmieni jakis tok wydarzen w moim zyciu i sie sprawdzalo a teraz TEN DZBANEK :) Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| plantator |
19.11.2007 - 01:01
|
|
Guests |
Śmieszne, czy nie śmieszne - intuicja jest również czasami zadziwiającym darem i przeczucie również (choć to chyba jest tożsame?), czy to informacja z jakiegoś centrum, nie wiem - centrum, właściwie co do tych miejsc, to nie mogę polemizować, bo można je wykreować również w ld i czerpać z nich garściami - kto np. nigdy nie był w pokoju dobrych pomysłów, to niech sobie sam zrobi i czerpie z niego ile się da, bo to działa :) Natomiast sam w gruncie rzeczy miewam przeczucie wyprzedzające, ale bliżej nie określone, bez wizji, etc i dzięki temu już nie raz wychodziłem z jakiegoś lokalu jakieś 3 minuty przed "sprzeczką" która ten pub równała z ziemią :) Raz nawet miałem coś takiego, że chciałem kupić piwo, ale coś mnie tknęło (a atmosfera była przyjazna) i zamiast tego kupiłem sobie fajki i pożegnałem z wiarą. W momencie, gdy skręcałem po kilku sekundach za róg usłyszałem łomot - wychylam się i zobaczyłem ławę wylatującą przez okno :D
Dziwne to, ale niewątpliwie pewien rodzaj przeczucia istnieje, nie mam wyjątkowo na to bliżej sprecyzowanej fizycznej teorii - chociaż pewne zakłócenia w czasie możnaby przyjąć :) --edit-- z tego forum też wiedziałem kiedy zwiać xD dokładnie chwilę potem zaczęły się jazdy :) |
|
|
|
kikirger Zbieg Okoliczności Czy Coś Wiecej :d 18.11.2007 - 20:50
luchessi Widzisz, takie znaki dostajemy od pracownikow z Ce... 18.11.2007 - 21:59
Majster Hmm, prędzej wczułeś, że coś takiego może si... 19.11.2007 - 00:27
luchessi CYTAT(plantator @ 19.11.2007 - 02:01... 19.11.2007 - 17:55
Noobek Ja nigdy nie prowadziłem tego typu ćwiczeń, a p... 19.11.2007 - 23:09
Gwaihir Ja często mam coś podobnego podczas 'płytki... 20.11.2007 - 22:35
Noobek007 Ja też tak mam. Zawsze jak śnie i coś się wyda... 21.11.2007 - 21:34
Twisted_Sister Ja też mam czasem takie sygnały. Zauważam je o ... 22.11.2007 - 17:36
Noobek CYTAT(Gwaihir @ 20.11.2007 - 22:35) ... 22.11.2007 - 20:41
Twisted_Sister Ja osobiście zauważyłam taką prawidłowość �... 25.11.2007 - 21:59
MadLuki centrum zrobiło mnie w jajo !!!!... 28.11.2007 - 21:26![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |