oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Strach..., powróciłem
zaku
post 16.11.2007 - 16:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

[nie wiem może jestem lękliwy :) ale z przyzwyczajenia jak leżę mam przykrytą głowę kołdrą (może dlatego że jest długa)]
Po przerwie w próbach w wyjściu z ciała powracam na forum, ponieważ dziś w nocy znów miało miejsce dziwne zdarzenie w moim życiu. Spałem i wydawało mi się że lecę w śnie i od razu (dziwnym trafem :) ) pomyślałem o OoBE. Obudziłem się lekko (byłem w takim półśnie) czułem że coś się dzieję. Byłem odkryty tą kołdrą więc może bałem się że pojawią się w umyśle zjawy które zobaczę (hipnagogie) i z tego powodu przykryłem się ponownie wybudzając się z otępienia. Trochę teraz tego żałuję. Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam

P.S. Może jednak trochę przesadziłem. Zresztą zawsze zadawałem głupie pytania, ale zapomniałem że tematu chyba usunąć nie mogę :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Draq
post 19.11.2007 - 17:58
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT
Wiesz? ja mam taki sam problem, taki sam strach przy wibracjii i przed wyjściem. Niedawno prawie wyszedłem, ale się wystraszyłem... ;( szkoda bo do pasa mnie już w ciele nie było. :(
Ej no.. :D Czy snu się boisz? Czy boisz się zasnąć? Obe to projekcja twojego umysłu więc nie panikuj :). Zamiencie strach w CIEKAWOSC. Inni by dali sobie "głowe uciac" za to, by być w takim stanie jak osoby, ktore sie ich bo..... właśnie! Dobra mysl, teraz sobie uswiadomilem, ze czasami mozna w pewny sztuczny sposób strachem wywołać paraliż. Bojąc sie czegos to następuje, albo jezeli tego niechcemy, ale to raczej juz dla desperatow. Pozdrowienia :) hehe :D.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park