oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak odroznic OBE od LD?
flyer
post 05.12.2006 - 23:33
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

niech ktos jasno i krotko odpowie jak odroznic obe od ld? mialem dzisiaj kololejny raz prawie obe ale jak zwykle nic z tego. nie wiem czy to nie bylo ld i niech ktos napiszze jak to odroznic.
1. jak wychodza w obe testy rzeczywistosci?
2. czy godzina na zegarku jest ta sama co w realu?
3. co czujecie w czasie obe czego nie ma w ld?

ja mialem dzisiaj w nocy az 8 razy paraliz. prublowalem wychodzic i czulem wibracje. atakowany mnie hipnagogi wydawalo mi sie ze moj brat przychodzi do mnie i lapie mnie za noge. jak juz lezalem z wibracjami to nie wiedzialem jak mam zrobic zeby wyjsc. zauwazylem ze musze wstawac niestandardowo bo inaczej poruszam fizycznym cialem. np musze najpierw podniesc nogi a potem reszte ciala albo musze spasc z lozka. nie moge wstawac 'normalnie' bo wtedy poruszam zwyklym cialem. jak juz wyjde poza cialo to nic nie widze jest kompletnie czarno. czuje podloge i sysze dziwieki ale nic nie widze. udalo mi sie otworzyc jedno oko ale tylko lewe. wszystko bylo ciemnie i rozmazane i bylobardziej niewyrazne niz sen. to chyba byl ld anie obe. jeden moj zegarek stal w innym miejscu tam gdzie stal kiedys a nie teraz i nic na nim nie bylo jakby byl wylaczony. mialem jakis drugi zegarek na rece i byla na nim 2:50. naprawde takiego zegrka nie mam a byla godzina miedzy 6 a 7. moj pokoj byl jakis taki niewymiarowy. jakby niektore odleglosci sie zmniejszyly a inne zwiekszyly. moje lozko wydluzylo sie tak ze moja glowa nie siegala szafki a normalnie siega. sciany tez musialy byc przesuniete.
probowalem przeniknac reka przez szafke i udalo mi sie ale dopiero jak pomyslalem ze tak cjce. wczesniej szafka byla twarda inie moglem przez nia przenikac. chcialem podnieszc zegarek ale zaplatal mi sie w kable to taki radiozegarek z kablem i antena.

czy to byl ld czy obe? czy to moglo byc obe w ktorym nic nie widzialem a to co widzialem to byla tylko wizualizacja umyslu? mialem kilka razy ld i to co teraz mialem bylo o wiele bardziej nierzeczywiste niz ld za to moj umysl byl bardziej swiadomy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kazarossi
post 06.02.2007 - 15:44
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Aquariusie przecież LD - tez można osiągnąć świadomie :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park