CYTAT(SORROW @ 19.11.2007 - 20:37)

ARTURZE, zastanawiam się ,czy Ty aby księdzem ,albo zakonnikiem nie jesteś (lub będziesz? ) . Fajnie napisałeś
Hehehe, Sorri przyjacielu, (niezły psycholog byłby z Ciebie) Broń boże, hehe, Bój się boga haha.
Nie tak na poważnie to od religii odszedłem już parę lat temu. Choć rzeczywiście był taki okres w moim życiu kiedy siedziałem z nosem wlepionym w biblii a mama marzyła, że zostanę księdzem, brrrrrrrrrrrr. Dobrze, że nie zostałem hehe.
Wiesz zawsze szukałem.....
No ale doszedłem do wniosku, że religia jest niepotrzebna.
-że to tylko wymysł ludzi.
-że to tylko błędna interpretacja słów niektórych tzw. oświeconych ludzi.
Oczywiście do księży nic nie mam, też ogólnie nie za bardzo pałam do nich sympatią.
Ale potwierdzam, że są wśród nich także i dobre Ziomki hehehe.
Widzisz ja lubię ludzi (nie piszę, że kocham bo niektórych już mdli od TEJ mojej miłości hehe), wczoraj mnie nosiło.
Chciałem jakoś poprawić atmosferkę na forum i napisałem ten temat.
Widzisz bo jedyną Religią jest MIŁOŚĆ, nie potrzebujemy tych wszystkich śmiesznych praw, dogmatów, nakazów, zakazów, brrrr.
A więc przyjaciele
PODNIEŚCIE RĘKAWICE, PODEJMIJCIE WYZWANIE, DO BOJUUUUU!!!!!!!!!Sam mam wiele problemów, ale pomagając wam pomagam sobie.
W JEDNOŚCI SIŁA!!!!!!!!!!KONIEC KŁÓTNI NA FORUM
Odwagi życzę
Istnieją ludzie, którzy posiadają tak mało odwagi, by stwierdzić cokolwiek, że boją się nawet oświadczyć, iż wieje wiatr, chociaż wyraźnie to czują, o ile nie usłyszą przedtem, że ktoś już to powiedział.
- Georg Christoph Lichtenberg
Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych.
-Stanisław Jerzy Lec
Świat jest pełen oziębłości, ponieważ ludzie nie mają odwagi być tak serdeczni, jakimi są naprawdę.
-Albert Schweitzer