Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwna Sprawa...
Norek
post 16.11.2007 - 22:05
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2603

Witam!

Na wstępie zaznaczam że to ja Puma23, coś mi się stało z poprzednim kontem.
Dobra do rzeczy:

Od jakiegoś czasu jestem zakochany po uszy w pewnej dziewczynie, to uczucie jest odwzajemnione, sprawa polega na tym że...

Pewnego pięknego dnia powiedziałem Dagmarze że spróbuję wieczorem wywołać OOBE, wie ona na czym to polega i na własnej skórze miała już kilkanaście wyjść wywołanych nieświadomie. Jakoś tak się stało że tego dnia byłem bardzo senny, położyłem się po 21:00.
Byłem gotowy do odlotu z ciała... Cholera, ale byłem zbytnio zmęczony, i zasnąłem.

Z mojej strony to tyle, teraz co się dowiedziałem 2 dni po tym zdarzeniu.

Dagmara oglądała u siebie w domu film, gdy się skończył, poszła do swojego pokoju (było przed 22:00)
Otworzyła drzwi, w ciemnym pokoju zobaczyła postać... Cień... Który stał przed nią...
Gdy zapaliła światło, postać znikła...
Podchodząc do biurka, coś ją złapało za ramię i pociągnęło do tyłu! Ale nikogo nie było w pokoju! Dodam że nie było nikogo w całym domu!

Gdy wyszła z pokoju była pewna że to ja... Czuła to...

Słuchajcie, nie wiem... Ale moim zdaniem to miałem nieświadome OOBE, w dodatku miałem wpływ na rzeczywistość...

Pozdrawiam, Puma23
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Borys
post 20.11.2007 - 09:12
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2620

Może nasi niefizyczni przyjaciele są po prostu leniwi, albo jeszcze nie zasługujemy na wyjście przy ich pomocy :D
Profile CardPM
+Quote Post
kozuar
post 20.11.2007 - 10:23
Post #3

Guests

CYTAT(Borys @ 20.11.2007 - 09:12) *
Może nasi niefizyczni przyjaciele są po prostu leniwi, albo jeszcze nie zasługujemy na wyjście przy ich pomocy :D

Wątpie czy nie zasługujemy. Na początku byłem często wyciągany przez NP do czasu kiedy sam nauczylem sie wychodzic. Teraz za bardzo nie potrzebuje pomocy przy wychodzeniu, oczywiście inaczej ma się sprawa w astralu.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic