Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wydaje Mi Sie Ze Wyszedlem, :D
Kajetanmalyevil
post 20.11.2007 - 11:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2045

Witam.Wczoraj wydazylo sie cos dziwnego: Zaczolem cwiczyc ale przed tym polozylem kolo loza zegarek zebym sobie go zalozyl gdy skoncze cwiczyc.W koncu cwicze i cos mnie zaczyn ciagnac za noge,w tedy mi sie film urwal z tego co pamientam to siadlem na lozku i popatrzylem na zegarek wszystko zamazane jak holera puziniej sie obudzilem i myslalem co mnie moglo obudzic? zalozylem zegarek i poszedlem spac tyle pamientam ale jak o tym mysle to czuje sie szczesliwy XD. Wydaje mi sie ze to bylo OOBE ale zostawiam to ekspertą.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Franki
post 20.11.2007 - 15:25
Post #2

OBE Maniak 152
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2563

Hmm, czules cos (dotyk, lozko, wydawalo Ci sie wszystko realne)?. Ja tez mialem jak to nazywam OOBE-SNY, w ktorych wydaje sie, ze udalo mi sie wyjsc, ale to tak na prawde sen spowodowany prawdopodobnie ciaglym mysleniem o wyjsciu ;). Byc moze miales OOBE na bardzo plytkiej fazie, ale nie moge nic wiecej powiedzec. Ja mam na swoim koncie, aktualnie 2 realne wyjscia i 2 przysnione (hipnagogowe tak jakby), ale mi sie nigdy nie urywa swiadomosc, jestem od poczatku do konca swiadomy.

Nastepnym razem jak takie cos Ci sie zdarzy postaraj sie zapamietac jakis szczegol, a potem go porownac. Patrz sie na zegarek i jak sie obudzisz, to tez zobacz.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic