oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Komu sie w koncu udalo
Cavantar
post 06.02.2007 - 17:10
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czy komus sie w koncu to udalo

Ja probuje od 4 miesiecy zaczynalem z wielkim zapalem mialem pare dosc duzych sukcesow i sam nie wiem w koncu czy to prawda. Przeczytalem wszystkie E-Booki o oobe probowalem wszystkiego

Prosze wszystkich ktorym sie udalo OOBE o wypowiadanie sie w tym poscie lub po prostu o poadanie numer GG zeby pogadac

Pozdrowka

Ten post edytował Cavantar 06.02.2007 - 17:11
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kronopio
post 06.02.2007 - 19:50
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

-Chcesz mieć oobe?
-Mówisz: tak tak, chce..
-Gówno prawda! Tylko Ci sie tylko wydaje!
-Nieprawda, ja ćwicze ciężko tylko mi nie wychodzi...
-gówno, gówno, gówno i jeszcze raz gówno! Czujesz już irytacje? ogarneneła cie złość? To teraz kopnij w coś, zniszcz! Krzyknij: [...]! Zmobilizuj sie na 100 procent.
Czujesz ciary na plecach? -Dobrze. to teraz połóż sie albo usiądz wygodnie. Chszań relaksacje i wszystkie techniki dla starych bab! Chyba nie jesteś starą babą? Co?
Użyj jakieś prostej techniki. Niech będzie lina. A teraz chwyć się liny i ciągnij z całych sił. Nie tak delikatnie, MOCNO! Nie zmęczysz się, w końcu nie urzywasz mięśni. A teraz przyspiesz. Tak jest! z całych sił. Staraj sie tak bardzo jakbyś chciał wyrwać tę cholerną linę bo lina jest gorąca, parzy PARZY! Lina jest wściekła, wije się jak dziki wąż. Odczuwasz już wibracje, jest ci gorąco? nie myśl, że to już. To dopiero początek. Wpinaj się po tej linie jak oszalały, jakby to była sprawa życia i smierci. Na nic więcej nie zwracaj uwagi..przyj Przyj PRZYJ do przodu ku WOLNOŚCI
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park