oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Komu sie w koncu udalo
Cavantar
post 06.02.2007 - 17:10
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czy komus sie w koncu to udalo

Ja probuje od 4 miesiecy zaczynalem z wielkim zapalem mialem pare dosc duzych sukcesow i sam nie wiem w koncu czy to prawda. Przeczytalem wszystkie E-Booki o oobe probowalem wszystkiego

Prosze wszystkich ktorym sie udalo OOBE o wypowiadanie sie w tym poscie lub po prostu o poadanie numer GG zeby pogadac

Pozdrowka

Ten post edytował Cavantar 06.02.2007 - 17:11
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 06.02.2007 - 22:45
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Mati... Jednak niewydaje mi się żeby to bylo takie smieszne, jezeli cie to rozsmieszylo to zle zrozumiales to co kolega mial do przekazania!

Taki psychiczny kop to jedna z metod mobilizacji... stasuje sie nia przedewszystkim w sporcie, ale mysle ze tu tez sie przyda!

Tak naprawde, wiekrzosc ludzi ma bariere psychiczna (dobre odzwierciedlenie na sportowcach) niz fizyczna...

A to wszystko sprowadza sie do afirmacji.

+Quote Post
Mati
post 07.02.2007 - 12:10
Post #3

Znajomy Rodziny

CYTAT(Lukasz @ 06.02.2007 - 22:45) *
Mati... Jednak niewydaje mi się żeby to bylo takie smieszne, jezeli cie to rozsmieszylo to zle zrozumiales to co kolega mial do przekazania!

Wiem, wiem, ale jakoś tak samo z siebie zrobił mi się wielki uśmiech na twarzy, zwłaszcza po 4 linijce....

To daje kopa, ale mnie nie wykopało...

+Quote Post
Ketrab
post 07.02.2007 - 13:19
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Mati @ 07.02.2007 - 12:10) *
Wiem, wiem, ale jakoś tak samo z siebie zrobił mi się wielki uśmiech na twarzy, zwłaszcza po 4 linijce....
To daje kopa, ale mnie nie wykopało...

I dlatego uważam to forum za najlepsze forum o tematyce Obe ,ponieważ są tu ludzie dla których zwrócenie uwagi nie powoduje odruchu bezwarunkowego ,czyli takiego który jest w dzisiejszych czasach nazywany 'Dzieci Neostrady'
Nie ma zbędnego gadania typu "ty mnie nie bedziesz pouczał bo ty się nie znasz"
Naprawde szanuje takich ludzi.
Pozdrawiam
p.s
Nie mam nic do neostraday(:

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park