Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> W Koncu Sie Udalo !
Iska
post 21.11.2007 - 08:08
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2508

Witam
Dzisiaj nad ranem przezylem swoje pierwsze OOBE ;D
Zaczelo sie tak ok. 3-4 kiedy to obudzil mnie moj pies ktory chcial wejsc do mojego zamknietego pokoju . Siadl przed drzwiami i piszczal ;D . Wstalem lekko zaspany i uchylilem troche drzwi zeby mogl przesliznac sie przez szczeline . Zamknalem drzwi spowrotem i poszedlem w kime . No i cala akcja zaczyna sie w kilka badz kilkadziesiat minut po polozeniu sie . Nie probowalem zadnych wizualizacji czy czegos podobnego , poprostu poszedlem spac . Nagle poczulem sie dosc dziwnie . Nietypowy szum w uszach , moze jakies dzwieki , przed oczami dziwne , hmm ksztalty ;p . No i zaczela sie jazda . Poczatkowo troche mna zabujalo , tzn zaczalem sie krecic chyba we wszystkie mozliwe strony . Wyraznie to czulem. No i potem nagly STOP i czuje jak moje nogi nagle samoczynnie sie ugiely w ten sposob --> O___/\_ ;p . Potem poprostu ocknalem sie nad lozkiem . Postanowilem podleciec do okna . Podlecialem , spojrzalem na szafe , wciaz dziwne dzwieki w uszach (ale nikle) i ten kolor , taki nietypowy , jakby szary . Tak se mysle na bank oobe , spogladam na lozko , no kurde jest cf , podlatuje blizej no i faktycznie to ja . Potem maly natlok mysli gdzie by tu poleciec i nagle sie budze w cf ;D
Koniec
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Twisted_Sister
post 22.11.2007 - 17:31
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2660

Kilka nocy starałam się wejść w ten stan i nic ponieważ miałam różne nieprzyjemne wrażenia których się wystraszyłam jak na przykład wrażenie zanikania oddechu. Tymczasem OOBE przytrafiło mi się, tak samo jak w dwóch poprzednich przypadkach, kiedy najmniej się tego spodziewałam i wogóle się o to nie starałam. To był mój pierwszy świadomy stan OOBE. Zasnęłam z dużym przygnębieniem i właściwie przez całą noc nie spałam stabilnie. Co chwilę się budziłam i miałam nowy bardzo krótki sen - taka migawka. Kiedy przyśniło mi się coś czego bardzo się przestraszyłam, sen się skończył ale nie do końca się obudziłam. Bardzo nie chciałam zasnąć bo nie chciałam więcej tych snów i pilnowałam się żeby nie spać ale oczy miałam zamknięte i tak przysypiałam po czym kontrolowałam się żeby nie spać i tak w kółko aż w pewnym momencie usłyszałam taki jakiś dźwięk jakby zwarcie jakieś i mignęło mi takie jasne jaskrawe światło a potem od razu stałam przed drzwiami swojego pokoju. Chciałam sprawdzić czy śnię czy to OOBE i zapragnęłam żeby moja ręka przeniknęła przez drzwi, położyłam ją na drzwiach i tak się stało, wtedy byłam już trochę wystraszona i powoli wpadałam w panikę bo chciałam wrócić mimo wszystko. Właściwie ja tam nie chodziłam, tylko się przemieszczałam - tak po prostu. Pomyślałam sobie że chcę być koło okna i zaraz to się stało. Potem chciałam już naprawdę wrócić ale jakoś nie od razu mi się to udało. Czułam jakbym obracała się wkoło szukając ucieczki ale udało mi się wrócić dopiero jak przestałam panikować.

A mam pytanie: co to jest OSPUO? I co to jest MTJ? :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic