Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Sejm A Demony Ld - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sejm A Demony Ld
demony w sejmie
Suma głosów: 8

leon
post 23.11.2007 - 10:15
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

W jednym z moich dzisiejszych LD byłem w sejmie RP rozmawiałem z jakąś chyba dozorczynią o demonach w sejmie, że wszyscy o nich wiedzą ale nic nie mówia.Więc kiedy się obudziłem przystąpiłem do mentalnej penetracji sejmu w poszukiwaniu demonów.Okazało się że jest tam ich całkiem sporo/nie mówię o tych fizycznych/,zaczęły się pojawiać różne twarze z poprzednich epok,nie wiem czy coś z nich tam jeszcze zostało ,dlatego zachęcam wszystkich obemaniaków rebeliantów do zmasowanego ataku astralnego nocą na demony sejmu RP,ponadto należy wziąść pod uwagę wszystkie instytucje państwowe,służbę zdrowia ZUS itp-do ataku wpieriod ura .Przepedźmy demony z sejmu i uratujmy naszą ojczyznę od głupoty i marazmu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 23.11.2007 - 11:33
Post #2

Guests

Może Leonie zacznijmy stosować metodę ""nocnej sugestii"" na pracowników sejmu .Jeżeli dobrze ich nastroimy (bo ta metoda nie pozwala przecież na nic złego) ,to wtedy Ojczyzna będzie bezpieczna .. Zostawmy demony w spokoju .
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic