CYTAT(Draq @ 23.11.2007 - 18:16)

W gruncie rzeczy cała sceneria przebiega wewnątrz nas. Całe obe jest podróżą po naszej osobowości, nawet jezeli sie nam wydaje ze jestesmy poza, to jestesmy w ciele. Nie ma czegos takiego jak przestrzeń, tylko informacje o rpzestrzeni, owe informacje wlasnie zbieramy. Podróżujemy duplikatem ciała astralnego.
Jeśli chodzi o to, gdzie rozgrywa się obe, ld itp. to rację mają zarówno ci, którzy twierdzą, że te rzeczy dzieją się w naszej głowie, jak i ci, którzy uznają to za podróż do Poza. A dlaczego? Bo jak wspomniałam wcześniej astral zbudowany jest z myśli, a myśli przecież są w naszej głowie. I tak jak możliwa jest telepatia czy jasnowidzenie, tak możliwe jest wejść (może to słowo powinno być w cudzysłowie) w czyjeś ospuo.
Tak jak wszystko może istnieć i nie istnieć jednocześnie, tak obe może dziać się wewnątrz i na zewnątrz.
Zx - wygląda na to jakbyś wyszedł i wrócił. A tak poza tym to mi też się zdarzało tak ślamazarnie się poruszać, a nawet czułam jakbym była gdzieś , gdzie jest bardzo duża grawitacja, bo mnie tak mocno przyciągało do podłogi.