oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Komu sie w koncu udalo
Cavantar
post 06.02.2007 - 17:10
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czy komus sie w koncu to udalo

Ja probuje od 4 miesiecy zaczynalem z wielkim zapalem mialem pare dosc duzych sukcesow i sam nie wiem w koncu czy to prawda. Przeczytalem wszystkie E-Booki o oobe probowalem wszystkiego

Prosze wszystkich ktorym sie udalo OOBE o wypowiadanie sie w tym poscie lub po prostu o poadanie numer GG zeby pogadac

Pozdrowka

Ten post edytował Cavantar 06.02.2007 - 17:11
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bachu
post 08.02.2007 - 01:28
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Myśle, że nie trza być przekonanym o istnieniu OBE. Ja miałem OBE w momencie, gdy nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje...

+Quote Post
Lukasz
post 08.02.2007 - 11:37
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

CYTAT(bachu @ 08.02.2007 - 02:28) *
Myśle, że nie trza być przekonanym o istnieniu OBE. Ja miałem OBE w momencie, gdy nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje...

I tu się z tobą nie zgodze,
Myślę że to właśnie wiara jest podstawą do wyjścia w ten stan, ale tylko dla tych co wcześniej go nie doznali. Jezeli ty doznałeś OOBE już wcześniej, i nie wazne czy wtedy wiedziales co to jest, to wiesz to teraz i to jest wlasnie podstawą twojej wiary w istnienie eksterioryzacji. Ale to jest tylko moje spostrzezenie, jezeli sie myle to mnie poprawcie :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park