Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sposoby Treningu
GothAr
post 22.11.2007 - 22:29
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2666

Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
O "oobe" dowiedziałęm się niedawno od kolegi (pozdro Michał :D) ale ze względu na moje zainteresowania nie trudno mi było w to uwierzyć. Postanowiłem zacząć trening ale po przeczytaniu wszystkich porad stwierdziłem że są zbyt schematyczne i rozbudowane. Dlatego mam do was prośbe, powiedzicie mi w jaki sposób trenować, w jaki sposób WAM to szło najlepiej. Początki zawsze są trudne ale z waszą pomocą i dzięki waszym doświadczeniom pujdzie mi lepiej. Powiedzcie Co z opisanych na tej stronie jest najważniejsze a co można pominąć.

PS. Napiszcie mi jeszcze czy ułożenie ciała w lini północ południe jest konieczne bo w jednej poradzie było to wskazane a w drugiej pisało, że to nie sest konieczne.

Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 23.11.2007 - 22:52
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

GothAr, mówisz, że widzisz schematy i są one zbyt złożone, bo tak właśnie sprawa wygląda. Diabeł tkwi w szczegułach. Początek jest zawsze taki sam ale dalej każdy reaguje inaczej. Jest wiele momentów w których sam musisz wpaść na to co lepiej robić, a wszystkie opisy wychodzenia są właśnie po to by nie błądzić po omacku lecz właśnie kożystać z metod przez innych sprawdzonych. Co do snów, to zawsze miewałem je często (znaczy pamiętałem dość dużą ich część) lecz na wskutek ćwiczenia OBE zapamiętuję je wszystkie (lub prawie wszystkie) jeden sen na noc zapamiętany to standard, maksimum udało mi się pamiętać 3 z nocy. Nie prowadzę, żadnych notatek ani dziennika ale zawsze po obudzeniu się siadam na łóżku i dokładnie odtwarzam w myślach ten sen i staram się go zapamiętać. Pozdrawiam i czytaj forum, a bez zbędnych pytań uda Ci się ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic