Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Sejm A Demony Ld - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sejm A Demony Ld
demony w sejmie
Suma głosów: 8

leon
post 23.11.2007 - 10:15
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

W jednym z moich dzisiejszych LD byłem w sejmie RP rozmawiałem z jakąś chyba dozorczynią o demonach w sejmie, że wszyscy o nich wiedzą ale nic nie mówia.Więc kiedy się obudziłem przystąpiłem do mentalnej penetracji sejmu w poszukiwaniu demonów.Okazało się że jest tam ich całkiem sporo/nie mówię o tych fizycznych/,zaczęły się pojawiać różne twarze z poprzednich epok,nie wiem czy coś z nich tam jeszcze zostało ,dlatego zachęcam wszystkich obemaniaków rebeliantów do zmasowanego ataku astralnego nocą na demony sejmu RP,ponadto należy wziąść pod uwagę wszystkie instytucje państwowe,służbę zdrowia ZUS itp-do ataku wpieriod ura .Przepedźmy demony z sejmu i uratujmy naszą ojczyznę od głupoty i marazmu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
leon
post 23.11.2007 - 17:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

lykash na początek tobie tyłek skopię,za obronę demonów,a czym są demony doskonale wiem bez czytania ksiązek,odczułem na sobie ich "dobroczynne " działanie ,trzymaj się mocno łózka dzisiejszej nocy ,hłe hłe.
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 23.11.2007 - 22:45
Post #3

Guests

CYTAT(leon @ 23.11.2007 - 17:01) *
lykash na początek tobie tyłek skopię,za obronę demonów,a czym są demony doskonale wiem bez czytania ksiązek,odczułem na sobie ich "dobroczynne " działanie ,trzymaj się mocno łózka dzisiejszej nocy ,hłe hłe.

A ja chętnie zapraszam do mnie - mi skop tyłek :]

I olejmy temat bo zmierza właśnie w złym kierunku... może postawić by się przydało tabliczkę:

CLOSED?
+Quote Post
Kronopio
post 24.11.2007 - 11:15
Post #4

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

CYTAT(plantator @ 23.11.2007 - 22:45) *
A ja chętnie zapraszam do mnie - mi skop tyłek :]

I olejmy temat bo zmierza właśnie w złym kierunku... może postawić by się przydało tabliczkę:

CLOSED?

OK koniec tego kopania sie po tyłkach.

closed/klozet
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic