Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ty Vs Cały świat :), Czyli jak radzicie sobie z problemami...
MUKA
post 25.11.2007 - 01:34
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212

Pomimo tego, że to forum wręcz emanuje miłością, każdy z nas ma pewnie lepsze jak i gorsze chwile.Co robicie gdy cała konstrukcja świata idzie w pizdu :) Jakie macie metody by zapomnieć o problemach? Jak sobie z takim rzeczami radzicie :) Ja wiem że alkohol jest dobry ale na krótką metę:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MUKA
post 26.11.2007 - 00:35
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212

Ja swego czasu będąc w 2 miesięcznej depresji:) (hehe teraz sie z tego śmieje ale wtedy było ostro) oglądałem serial ,,Przyjaciele" jak dla mnie był to idealny środek by zapomnieć o problemach :) gorąco polecam bo kapitalny serial szkoda ze miał tylko 10 serii:)

A tak poważnie to wydaje mi sie że kombinacja waszych pomysłów jest idealnym rozwiązaniem by wykluczyć toksyczne myśli ale moim zdaniem jest to okres przejściowy bo faktycznie chyba kluczem jest zrozumienie problemu co prawda wcześniej nie mogłem myśleć o danym problemie było to w moim przypadku niemożliwe dlatego często sięgałem po alkohol chodziłem na siłownie (aby odreagować) itp ale tak jak mówiłem był to okres przejściowy. Teraz wiem ze na owy problem patrzę obiektywnie i w sumie nie jest już problemem.

Po prostu czasem potrzeba czasu :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic