oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> jak NIE MIEC obe?
flyer
post 08.02.2007 - 07:29
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

mialem dzisiaj problem. nie chcialem miec dzisiaj obe bo chcialem sie wyspac ale to samo przychodzi. jak nie zwracam na to uwagi to zapadam w nieprzyjemny ld albo i tak wychodze.

jak zrobic zeby nie wyjsc z ciala kiedy jest sie w stanie blisko wyjscia?

dzisiaj jakas postac ze snu chciala mnie wyciagac z ciala i dostalem wibracji. zapraszam do mojego bloga http://www.oobe.pl/park/blog/flyer/.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
flyer
post 08.02.2007 - 21:03
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

no fajnie ze mowicie teraz a nie na samym poczatku :). i tak mialem juz we snie gorsze zeczy. przez jakies 3 lata mialem kilka razy w miesiacu paraliz i nie moglem sie z niego obudzic. mimowolne obe to przy tym pestka.

ale to dziwne ze inni tak bardzo chca obe i nie moga a ja to mam tak latwo. pierwsze planowane obe mialem juz po miesiacu od kiedy go zachcialem. i to bez cwiczen bo jak na poczatku cwiczylem to nic nie wychodzilo zaczolem dopiero jak przestalem cwiczyc :).

+Quote Post
Ketrab
post 08.02.2007 - 22:14
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(flyer @ 08.02.2007 - 21:03) *
no fajnie ze mowicie teraz a nie na samym poczatku :). i tak mialem juz we snie gorsze zeczy. przez jakies 3 lata mialem kilka razy w miesiacu paraliz i nie moglem sie z niego obudzic. mimowolne obe to przy tym pestka.

ale to dziwne ze inni tak bardzo chca obe i nie moga a ja to mam tak latwo. pierwsze planowane obe mialem juz po miesiacu od kiedy go zachcialem. i to bez cwiczen bo jak na poczatku cwiczylem to nic nie wychodzilo zaczolem dopiero jak przestalem cwiczyc :).

Czyli masz presydpozycje do Obe ,lub twoje podejscie do tego zjawiska (na luzie)okazało się twoją metoda na rodarcie kurtyny ,chyba bardziej to drugie bo ktoś kiedyś napisał ,lecz dobrze niepamiętam gdzie ,że nie liczą się umiejętności i predyspozycje tylko szczera chęć wyjscia ,a to że gdy już raz wyjdzesz to nastepne bedzie to przychodziło automatycznie wiedzieć powinien każdy oobe maniak ,przytocze tu jescze jeden fragment
R.Monroe "Nie możesz z tym żyć ale też nie mozesz żyć bez tego bo będzisz miał wrażenie że straciłeś w życiu coś cenego"
pozdrawaim
p.s
chyba Darek Sugier(:

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park