oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> jak NIE MIEC obe?
flyer
post 08.02.2007 - 07:29
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

mialem dzisiaj problem. nie chcialem miec dzisiaj obe bo chcialem sie wyspac ale to samo przychodzi. jak nie zwracam na to uwagi to zapadam w nieprzyjemny ld albo i tak wychodze.

jak zrobic zeby nie wyjsc z ciala kiedy jest sie w stanie blisko wyjscia?

dzisiaj jakas postac ze snu chciala mnie wyciagac z ciala i dostalem wibracji. zapraszam do mojego bloga http://www.oobe.pl/park/blog/flyer/.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
flyer
post 08.02.2007 - 23:05
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT
A czy jak miałeś pierwsze oobe to potem na lajcie je osiągałeś, czy po jakimś czasie?

znalazlem swoj sposob na wychodzenie. musze spac troche dluzej niz zwykle wtedy zapadam w plytki sen z ktorego bardzo latwo jest w wejsc w obe ld albo paraliz. mialem jakies 5 albo 6 wyjsc planowanych w 2 miesiace od kiedy zaczalem.

CYTAT
Jeszcze chciałem zaóważyć, że za pierwszym razem tylko opuściłem ciało i odrazu wróciłem (strach)

to ja tak mam z wszystkimi obe ale bie ze strachu tylko zeby wszystkiego nie zapomniec.

CYTAT
Czyli masz presydpozycje do Obe ,lub twoje podejscie do tego zjawiska (na luzie)okazało się twoją metoda na rodarcie kurtyny ,chyba bardziej to drugie bo ktoś kiedyś napisał ,lecz dobrze niepamiętam gdzie ,że nie liczą się umiejętności i predyspozycje tylko szczera chęć wyjscia ,a to że gdy już raz wyjdzesz to nastepne bedzie to przychodziło automatycznie wiedzieć powinien każdy oobe maniak

chyab mam i jedno i drugie bo mialem juz wszysrkie zaburzenia snu. kiedys bardzo czesto wpadalem w paraliz i nie moglem sie obudzic. musialem miec to chyba kilkadziesiat razy jezeli nie setki. jak tak lezalem i sie miotalem na lozku to nauczylem sie wszystkiego co tylko mozna robic we snie. w 3 lata najpierw nauczylem sie krzyczec fizycznie w stanie paralizu a potem nauczylem sie z tego budzic. to bardzo proste jezeli sie pamieta ze w czasie paralizu wszystko jest snem i trzeba ruszyc cialem fizycznym a nie sennym tylko zeby do tego dojsc to potrzeba 3 lat :). a jak sie umie swiadomie obudzic z paralizu to mozna tez swiadomie zapasc w paraliz. nauczylem sie rozpoznawac kiedy wpadam w paraliz i tego unikac. ale jak umiem unikac to umiem tez to wywolywac i wlasnie to wykorzystuje.
mozlie jest ze te moje wszystkie paralize to byly wlasnie spontaniczne obe. widzialem w moim paralizu tylko hipnagogi ale w moich poczatkowych planowanych obe tez nic nie widzialem.
paraliz pomugl mi tez wytrenowac pamiec snow. sny pamieta sie zupelnie inaczej niz real sa takie rozmyte i mgliste. a jak sie budzilem z paralizu to pierwsze kilka sekund realu pamietalem tak samo jak sen. nie moglem powiedziec czy moj paraliz przed chwila to byl sen czy naprawde. ale potem nauczylem sie przypominac te mgliste wspomnienia.

i jak juz tyle razy czlowiek byl sparalizowany i przerazony to potem juz sie niczego nie boi. strach przed obe to male piwo w porowwnaniu z przerazeniem w czasie paralizu z ktorego sie nie da obudzic :). nie bojcie sie obe sa gorsze rzeczy :).

i jeszcze jeden szybki sposob na obe. idzcie spac w ubraniu albo w jakims dziwnym miejscu na podlodze. i powiedzcie sobie ze koniecznie musucie sie rozebrac przed snem i polozyc do lozka. wtedy z jednej strony chcecie zasnac ale z drugiej macie silny impuls zeby nie spac. ja zapadam wtedy w plytki sen z ktorego ciagle sie budze bo wiem ze musze sie rozebrac ale mi sie nie chce. i mam wtedy murowany paraliz. tylko musicie byc mocno zmeczeni bo inaczej nie zasniecie.
prosta metoda idziesz spac z mysla ze nie wolno zasnac.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park